Qatar Airways gaat gratis Starlink Wi-Fi aanbieden

Qatar Airways onthulde dat het Wi-Fi zou introduceren Sterrenlink D‚Elon Muskwaardoor het de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld zou worden om mee samen te werken RuimteX op wifi.

Starlink biedt niet alleen snelheden tot 350 megabit per seconde voor gaming, VPN-toegang, sportstreaming enz., maar Qatar Airways is van plan deze wifi aan te bieden vrij, met toegang met één klik. Qatar Airways zal de vijfde luchtvaartmaatschappij zijn die met Starlink gaat samenwerken, aangezien het momenteel ook beschikbaar is of wordt geïntroduceerd op JSX, Hawaiian Airlines, airBaltic en ZIPAIR. “Qatar Airways is trots om zijn overeenkomst met Starlink aan te kondigen om naadloze en gratis Wi-Fi te bieden aan zijn passagiers over de hele wereld,” zegt CEO Akbar Al Baker. “Deze opwindende samenwerking sluit niet alleen aan bij onze toonaangevende benadering van technologie-adoptie, maar vertegenwoordigt ook een niet te missen kans om Starlink in contact te brengen met onze wereldwijde passagiers. We kijken ernaar uit om onze passagiers te zien profiteren van deze baanbrekende toevoeging aan de vliegervaring van Qatar Airways. »

Ter herinnering: de vloot van Qatar Airways is momenteel voornamelijk uitgerust met luchtvaarttechnologie van GX van Inmarsat, dat de luchtvaartmaatschappij ‘Super Wi-Fi’ noemt. Het kost meestal $ 10 voor een vlucht, zonder datalimieten. Sommige andere vliegtuigen van Qatar Airways hebben wifi OnAirwat behoorlijk langzaam is.

Qatar Airways gaat gratis Starlink Wi-Fi 1 Air Journal aanbieden

© Qatar Airways

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert