Dubai Airshow: flydubai bestelt 30 Boeing 787-9 Dreamliners

Flydubai heeft vandaag een overeenkomst aangekondigd om er 30 te kopen Boeing 787-9 Dreamliner om je netwerk mee te ontwikkelenintroductie van grote vliegtuigen.

Tijdens een ondertekeningsceremonie op de Dubai Airshow kondigde de in Dubai gevestigde luchtvaartmaatschappij, die momenteel slechts een vloot van 79 Boeing 737-vliegtuigen met één gangpad exploiteert, plannen aan om de langeafstandsvluchten Boeing 787 te gebruiken om nieuwe routes naar internationaal te openen en haar capaciteit te vergroten. op bestaande routes.

Toen we in 2008 onze allereerste bestelling plaatsten voor 50 Boeing 737’s, waren we overtuigd van de cruciale rol die flydubai zou spelen bij de ondersteuning van de luchtvaarthub van Dubai. zei Ahmed bin Saeed Al Maktoum, voorzitter van flydubai. “ LDe order van vandaag bevestigt opnieuw de inzet van flydubai om meer mensen in staat te stellen via zijn groeiende netwerk te reizen. De zeer brandstofefficiënte Boeing 787 Dreamliner zal flydubai in staat stellen zijn horizon te verbreden en tegemoet te komen aan de groeiende vraag op bestaande routes „.

De 787-9 kan naast vracht 296 passagiers vervoeren over een afstand van 14.010 km (7.565 zeemijl). Volgens de voorspellingen van Boeing zal de vliegtuigvloot in het Midden-Oosten de komende twintig jaar naar verwachting meer dan verdubbelen. Bijna de helft van deze leveringen zal bestaan ​​uit widebody-vliegtuigen, aangedreven door de groeiende positie van de regio als internationaal luchtvervoersknooppunt.

Dubai Airshow: flydubai bestelt 30 Boeing 787-9 Dreamliner 1 Air Journal

@Boeing

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert