Air Canada is terug in Casablanca

De luchtvaartmaatschappij Air Canada biedt het hele jaar door maximaal zes vluchten per week aan tussen Montréal en casablancaeen weg opgeschort vanwege de Covid-19-pandemie.

De Canadese nationale luchtvaartmaatschappij heeft haar route tussen Montreal-Pierre Elliott Trudeau en de luchthaven van Casablanca-Mohammed V, met maximaal zes wekelijkse vluchten die het hele jaar door worden uitgevoerd door Airbus A330-300 die plaats biedt aan 32 passagiers in Business Class, 24 in Premium en 241 in Economy. Vertrektijden zijn gepland om 19:10 uur om de volgende dag om 07:15 uur aan te komen, retourvluchten die Marokko verlaten om 09:05 uur om te landen om 12:00 uur (gemiddelde vluchttijd 07:30 uur).

Air Canada concurreert op deze route met Royal Air Maroc, wiens aanbod is versterkt voor het zomerseizoen, op deze as meerdere keren opgeschort tijdens de gezondheidscrisis.

„Alle vluchten zijn gepland om de connectiviteit met Air Canada’s uitgebreide Noord-Amerikaanse netwerk, dat 46 luchthavens in de Verenigde Staten omvat, te optimaliseren“, aldus een persbericht van het bedrijf Star Alliance. De directeur voor Marokko Mehdi Sentissi verklaarde: “ Dit is zeer opwindend nieuws voor onze klanten in Marokko die kunnen beginnen met het plannen van hun volgende reis om Canada te herontdekken. „.

Stoelen kunnen worden gereserveerd op aicanada.com via de Air Canada-app, Air Canada-contactcentra en reisbureaus.

Air Canada is terug in Casablanca 1 Air Journal

©Air Canada

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert