De Franse bij recruteert piloten voor de Airbus A350

Franse bij, de Franse slimme kostenpost op de lange afstand, wil zijn teams van PNT (Technical Flight Personnel), pil versterken

©Arnaud Gaulupeau-Groupe ADP

Franse bijde Franse slimme kosten voor lange afstanden willen zijn positie versterken PNT-teams (Technical Flight Personnel), piloten om hun te bedienen Luchtbus A350.

Bij deze gelegenheid organiseert de Franse luchtvaartmaatschappij een Pilot Roadshow : 4 rekruterings- en uitwisselingssessies in Frankrijk en Europa om professionele kansen te ontdekken en jezelf onder te dompelen in de bedrijfscultuur van het bedrijf.

De Pilot Road Show is een vorm van jobdating waarmee we kandidaten kunnen ontmoeten die A350-piloot willen worden in verschillende steden in Europa. Deze vier evenementen bieden een echte kans om onszelf voor te stellen aan Europese piloten die zich bij French Bee willen aansluiten en met hen in contact te komen. Een ontmoeting waar we naar uitkijken!”verklaart Dalila Hammou, directeur personeelszaken bij French Bee, een dochteronderneming van de Dubreuil-groep die ook eigenaar is van Air Caraibes.

Luchtvaartpiloten die een aanvraag willen indienen, moeten aan de volgende criteria voldoen:
-EASA ATPL
-Minimaal 1000 vlieguren op CS-25-vliegtuigen
-EU-paspoort of EU-werkvergunning
-Geldige medische verklaring klasse 1
-ICAO Engels niveau 4 of hoger.

DE Pilot Roadshow Momenteel plannen we 4 bijeenkomsten:
-Madrid, 11 september 2023, vanaf 10.00 uur in het Melia Barajas Hotel
-Berlijn, 3 oktober 2023, vanaf 10.00 uur in het Steingenberger Airport Berlin Hotel
-Lyon, 6 oktober 2023, vanaf 10.00 uur, NH Lyon hotel
-Barcelona, ​​20 oktober 2023, vanaf 10.00 uur, Hyatt Regency Barcelona Tower hotel

Ter herinnering: French Bee biedt vanuit Parijs-Orly maximaal 10 vluchten per week naar Réunion en 3 vluchten per week naar Tahiti via San Francisco aan. Het bedient ook de Verenigde Staten, met één dagelijkse vlucht naar New York en Los Angeles, en maximaal vier vluchten per week naar Miami en zes vluchten per week naar San Francisco.

Franse bij rekruteert piloten om te vliegen met Airbus A350 1 Air Journal

©Laurence Godart / Franse bij

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert