Rechtstreekse vluchten tussen Port-au-Prince en West-Indië

De luchtvaartmaatschappij Sunrise Luchtwegen start volgende maand rechtstreekse vluchten tussen de hoofdstad vanHaïtide Guadeloupe en de Martinique,

Vanaf 18 december 2022 biedt de Haïtiaanse maatschappij elke maandag een vlucht aan tussen haar basis in Port au Prince Toussaint Louverture en de luchthaven van Fort de France-Martinique Aimé Césaire, geëxploiteerd door Embraer 145 met 50 zitplaatsen. Vertrektijden zijn gepland om 8.00 uur, aankomst om 11.05 uur, retourvluchten vanuit Martinique om 12.05 uur en landen om 13.10 uur.

Vanaf de volgende dag, 19 december, vliegt Sunrise Airways elke maandag in ERJ145 tussen de hoofdstad van Haïti en de luchthaven van Pointe à Pitre-Guadeloupe Caribische poolmet vertrek om 8:00 uur om te landen om 10:50 uur, en terugkeer van het Franse eiland om 11:50 uur om aan te komen om 12:40 uur.

De luchtvaartmaatschappij zal zonder concurrentie zijn in Martinique, maar zal in theorie Air France in Guadeloupe tegenkomen (tussenstop in Port-au-Prince op weg naar Miami, als en wanneer het opnieuw wordt gelanceerd). Tarieven vanaf 499 dollar worden aangekondigd.

Deze vluchten zullen beschikbaar zijn van en naar de Haïtiaanse provinciesteden die door Sunrise worden bediend: Cap-Haitien, Jérémie, Jacmel en Les Cayes, en zijn met name gericht op de Haïtiaanse diaspora in West-Indië.

Sunrise Airways bedient ook de luchthavens Camagüey, Havana, Santiago de Cuba, Holguin, Santo Domingo en Punta Cana in de regio.

Rechtstreekse vluchten tussen Port-au-Prince en West-Indië 1 Air Journal

©Sunrise Airways

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert