HiSky: verbindt Bordeaux met Boekarest, krijgt binnenkort een A330

Deze winter, de luchthaven Bordeaux-Mérignac verwelkomt een nieuwe luchtvaartmaatschappij, HalloSky. die twee vluchten per week zal aanbieden Boekarest In Roemenië. Het Moldavische bedrijf zal ook een Luchtbus A330 vóór het einde van dit jaar.

Met deze route kunt u de Roemeense hoofdstad ontdekken, op slechts drie uur vliegen van Bordeaux. Elke maandag en dinsdag vanaf 21 december 2023, HiSky, de luchtvaartmaatschappij Moldavisch Gebaseerd op Chişinăuin Moldavië, vertrekt om 13.30 uur vanuit Bordeaux en landt om 17.30 uur in Boekarest, de terugvlucht vertrekt om 10.15 uur. en aankomst in Bordeaux om 12.45 uur, blijkt uit het persbericht. De nieuwe route wordt de zevende internationale bestemming die HiSky exploiteert vanuit Boekarest. “We voeren al meer dan twee jaar vluchten uit naar Parijs vanuit Baia Mare en Chisinau, maar wat Boekarest betreft, wilden we een verbinding tot stand brengen met een andere regio van Frankrijk, die minder door andere bedrijven wordt onderzocht”zegt Iulian Scorpan, CEO van HiSky.

De luchtvaartmaatschappij maakte ook bekend dat zij binnenkort de grens van 2 miljoen passagiers zal bereiken. HiSky exploiteert momenteel een vloot van zeven Airbus A320-vliegtuigen met een gemiddelde leeftijd van zeven jaar. De luchtvaartmaatschappij biedt lijndiensten vanuit Boekarest, Cluj-Napoca, Timisoara, Baia Mare, Iasi en Chisinau naar binnenlandse en internationale bestemmingen.

Bovendien vermeldt haar website dat ze een primeur krijgt vliegtuigen met brede romp, de Airbus A330-200met een capaciteit van 295 passagiers in twee klassen, die eind dit jaar in de vloot zullen verschijnen. De aankondiging van de capaciteitsuitbreiding van de luchtvaartmaatschappij met een widebody-vliegtuig komt slechts zes maanden na een nieuwe primeur door HiSky, de ingebruikname van twee vliegtuigen A321neo Dit jaar.

Met de introductie in de HiSky-vloot van een vliegtuig met een autonomie van meer dan 14 uur zullen vluchten naar verre bestemmingen niet langer beperkt of afhankelijk zijn van tussenstops op grote Europese luchthavens. Afhankelijk van de voorkeuren van de passagiers zal het bedrijf directe verbindingen kunnen openen naar elk belangrijk economisch of toeristisch centrum ter wereld, onderstreept het persbericht. “Dit jaar was vol prestaties voor ons, maar ook voor de luchtvaart van de Republiek Moldavië en Roemenië. We zullen binnenkort twee miljoen passagiers bereiken, we hebben veel nieuwe bestemmingen geopend, we zijn een van de meest betrouwbare operators in Chisinau geworden en de 4e plaats onder bedrijven die actief zijn in Roemenië, en we hebben twee nieuwe Airbus A321-vliegtuigen neo in de vloot geïntroduceerd. We zijn enorm trots dat we luchtvaartgeschiedenis kunnen blijven schrijven en opnieuw een pionier kunnen zijn door deze Airbus A330 op reguliere routes te introduceren. Het is een spectaculair vliegtuig, waar de markt in de regio minder bekend mee is, maar dat veel reismogelijkheden biedt voor passagiers.“, zegt Iulian Scorpan, CEO van HiSky. Ter herinnering: HiSky leidt een campagne naar werving doorgaan voor piloten, stewardess, rentmeesters, cabinebeheerders

HiSky: verbindt Bordeaux met Boekarest, krijgt binnenkort een A330 1 Air Journal

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert