Emirates verhoogt deze winter het aantal vluchten naar Londen-Heathrow

Emiraten zal een extra dienst van vijf vluchten per week lanceren Dubai naar Londen Heathrow naar de winter seizoenvan 31 oktober 2023 tot 30 maart 2024.

Het Dubai-bedrijf bedient momenteel Londen-Heathrow met zes dagelijkse vluchten met Airbus A380. De extra seizoensdienst wordt uitgevoerd op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en wordt bediend door Boeing 777-300ER’s, uitgerust met een configuratie met drie klassen, opgesplitst in First, Business en Economy class.

Op de heenreis vertrekt Emirates-vlucht EK41 om 13.20 uur vanuit Dubai en arriveert om 17.20 uur lokale tijd op London Heathrow. De retourvlucht, EK42, vertrekt om 20:15 uur vanuit London Heathrow en komt de volgende dag om 7:15 uur lokale tijd aan in Dubai. “Deze seizoensdienst komt tegemoet aan de marktvraag tijdens het drukke winterseizoen en biedt klanten meer reiskeuzes“, kunnen we lezen in haar persbericht.

Emirates zet haar diensten naar het VK weer op gang met de recente hervatting van haar A380-routes naar Birmingham en Glasgow, de verdubbeling van het aantal dagelijkse vluchten naar Londen-Stansted en verbeterde diensten naar Newcastle en Londen-Gatwick.

In totaal bedient het momenteel het VK met 126 wekelijkse vluchten vanaf de basis in Dubai, inclusief een zesdaagse A380-dienst naar London Heathrow; drie keer per dag een A380-dienst naar Londen-Gatwick; tweemaal daags naar Londen-Stansted; drie keer per dag een A380-dienst naar Manchester; een tweemaal daagse dienst naar Birmingham (waaronder een door A380); een dagelijkse dienst naar Newcastle; en een dagelijkse A380-dienst naar Glasgow.

Emirates gaat deze winter meer vluchten naar Londen-Heathrow uitvoeren 1 Air Journal

Dubai @Emirates

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert