Canada: Swoop opent zijn activiteiten in Ottawa

De Canadese goedkope Swoop ingehuldigd dienst tussen de basis op Edmonton International Airport en Ottawa International Airport op 25 april.

verontwaardigd Ottawa-Edmontonzal de goedkope dochteronderneming van WestJet op 19 juni twee andere binnenlandse routes lanceren, Ottawa-Halifax en Ottawa-Winnipeg. Schema’s:
-Ottawa naar Edmonton, 5 keer per week
-Ottawa naar Halifax, één dagelijkse vlucht
-Ottawa naar Winnipeg, 4 keer per week

De inaugurele dienst van vandaag naar Ottawa markeert de eerste van vele nieuwe routes voor Swoop deze zomer, en we zijn verheugd om deze non-stop verbinding tussen Edmonton, onze West-Canadese basis, en Ottawa, onze nationale hoofdstad, te vieren. aldus Bert van der Stege, Chief Commercial and Financial Officer van Swoop. We zijn er trots op dat we meer Canadese reizigers kunnen verbinden met belangrijke bestemmingen in het hele land met onze ultrabetaalbare en handige vliegreizen. »

Swoop, opgericht in 2018 als een groepsdochteronderneming van WestJet, is de budgetluchtvaartmaatschappij van Canada en biedt lijndiensten naar bestemmingen in Canada, de Verenigde Staten, Mexico en het Caribisch gebied. Swoop’s moderne vloot, bestaande uit tien Boeing 737-800NGzal groeien tot 16 apparaten met de toevoeging van zes Boeing MAX-8 in 2022.

Canada: Swoop opent operaties in Ottawa 1 Air Journal

@Swoop

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert