Oman Air vermenigvuldigt de nieuwigheden deze zomer

Oman Air voegt vier nieuwe bestemmingen toe aan haar zomerdienstregeling die vertrekt vanuit het Sultanaat: MaldivenLucknow en Thiruvananthapuram binnen Indiëen Chittagong binnen Bengaals.

De nationale luchtvaartmaatschappij van het Sultanaat Oman, gevestigd op de luchthaven van Muscat, is ook van plan haar vluchtprogramma in Europa te versterken, met vanaf eind maart 2023 de overgang naar zes vluchten per week naar CDG van Parijs (in een Boeing 787-8 of 787-9 Dreamliner), en dagelijks naar Moskou-Sheremetyevo (in jumbo), plus dagelijkse rotaties naar Trabzon en tweemaal daags naar Istanbul.

Dit Oman Air-programma voorziet in aanzienlijke frequentieverhogingen op bestaande routes, met name naar India en het Midden-Oosten, plus de toevoeging van vier bestemmingen, „wat neerkomt op een toename van 60% van het aantal vluchten vanaf zijn Muscat-hub in vergelijking met vorig jaar. jaar”, aldus de verklaring. De markt zal dus hebbenongeveer 60.000 extra zitplaatsen per week over het gehele netwerk en Oman Air-klanten zullen profiteren van aanzienlijke connectiviteit. Deze nieuwigheden zijn:

  • Vier wekelijkse vluchten van Muscat naar Chittagong (Bangladesh, vanaf eind maart);
  • Vier wekelijkse vluchten van Muscat naar Maldiven (vanaf eind juni);
  • Twaalf wekelijkse vluchten van Muscat naar Lucknow (Uttar Pradesh)
  • Vijf wekelijkse vluchten tussen Muscat en Thiruvananthapuram (Kerala, vanaf augustus).

In Indië met name de versterking van Oman Air zal eind maart ook door de passagier overstappen op twee dagelijkse vluchten naar Mumbai en Chennai, Kochi, Kozhikode en Hyderabad. In Zuid-Oost AziëPhuket profiteert van zeven vluchten per week en Kuala Lumpur van tien, terwijl in Midden-Oosten Koeweit wordt vanaf eind juni twee keer per dag bediend en Salalah vanaf juli vijf keer per dag.

Deze uitbreiding van het netwerk en het schema voor 2023 “is een bewijs van de voortdurende inspanningen van Oman Air om bij te dragen aan de economie van het Sultanaat van Oman. Oman Air zet zich in om zijn wereldwijde bereik te vergroten door middel van zijn bekroonde diensten en producten, evenals zijn kenmerkende Omaanse gastvrijheid, zowel in de lucht als op de grond.”

Oman Air vermenigvuldigt de nieuwigheden deze zomer 1 Air Journal

© Oman Lucht

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert