Singapore Airlines: hutten en routes voor de 737 MAX (video)

De luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines onthulde het nieuwe interieur van zijn Boeing 737-8, die in de komende weken tussen Singapore en Thailand, Cambodja, Indonesië, Maleisië of Nepal.

De nieuwe cabine van de 737 MAX’s van de Singaporese nationale luchtvaartmaatschappij zal in de hele vloot worden ingezet, d.w.z. 6 vliegtuigen die al in bedrijf zijn en 31 in afwachting van levering. Zoals momenteel zal de configuratie 10 stoelen bevatten in Business Class en 144 in Economy, d.w.z. 154 zitplaatsen, maar met nieuwe cabineproducten met op maat gemaakte elementen die speciaal zijn ontworpen voor Singapore Airlines

In Business class, de stoelen die kunnen worden omgebouwd tot platte bedden (in afwisselende rijen 2 + 2 en 1 + 1, tussenruimte van 44 inch, zitbreedte tot 22 inch en volledig vlak bed van 76 inch) zijn ontworpen door Factorydesign, gevestigd in Londen, en vervaardigd voor Singapore Airlines door Thompson Aero-zitplaatsen. De Economy Class-cabine zal beschikken over „de nieuwste generatie elegante, strak beklede stoelen“ (3 + 3), geproduceerd door Collins Aerospace. Het interieur van de 737-8 is ontworpen met „speciale aandacht voor ergonomie, zodat alles binnen handbereik is voor de passagiers“.

Het opnieuw ontworpen enkele gangpad is uitgerust met Panasonic’s X-Series entertainmentsysteem, waardoor alle passagiers kunnen genieten van de nieuwste inhoud van KirsWorld, het entertainmentsysteem van SIA. De vloot is ook uitgerust met Panasonic’s in-flight Wi-Fi-service, evenals mobiele dataconnectiviteitsdiensten.

Singapore Airlines: hutten en routes voor de 737 MAX (video) 2 Air Journal

© Singapore Airlines

Singapore Airlines: hutten en routes voor de 737 MAX (video) 3 Air Journal

© Singapore Airlines

Singapore Airlines legt in een persbericht uit dat het ongeveer S $ 230 miljoen heeft geïnvesteerd (150 miljoen euro) bij de ontwikkeling, het ontwerp en de installatie van deze nieuwe cabines „in de voorhoede van innovatie, die de standaard voor korte en middellange afstanden met vliegtuigen met één gangpad naar een hoger niveau tilt“ – en die het mogelijk zullen maken om de klantervaring af te stemmen op gangpadvliegtuigen „op een niveau dat vergelijkbaar is met het niveau dat momenteel wordt aangeboden op widebody-vliegtuigen, waardoor continuïteit wordt geboden in de premium-ervaring in het hele Singapore Airlines-netwerk“.

Lee Lik Hsin, executive commercial vice president van Singapore Airlines zei: “ Deze nieuwe cabines zijn het resultaat van drie jaar innovatie en hard werken, waarbij diepgaand klantenonderzoek en nauwe samenwerkingen met ontwerpers en leveranciers zijn betrokken. Als gevolg hiervan kunnen we klanten nu een premium reiservaring bieden via ons full-service netwerk, ongeacht de lengte van hun reis. Deze aanzienlijke investering toont de toewijding van Singapore Airlines om haar leidende positie in de luchtvaartindustrie te behouden. Naarmate het vliegverkeer herstelt, kunnen onze klanten blijven genieten van toonaangevende producten en bekroonde service in al onze vloten. „.

Singapore Airlines: hutten en routes voor de 737 MAX (video) 4 Air Journal

© Singapore Airlines

De 737 MAX van het bedrijf Star Alliance komen van de nu geïntegreerde regionale dochteronderneming Silk Air, waarvan SIA 14 . heeft overgenomen Boeing 737-800 (in 12 + 150) en dus de 737 MAX. Al in september zei een woordvoerder dat de groep al „proactief“ technische wijzigingen en software-upgrades voor deze opnieuw ontworpen vliegtuigen met één gangpad had „proactief voltooid“ en operationele paraatheidsvluchten had uitgevoerd naar Alice Springs, Australië „om te voldoen aan de normen van FAA-luchtwaardigheid ”.

Nu geautoriseerd door de Singaporese burgerluchtvaart, moet de 737-8 geleidelijk worden ingezet vanaf hun basis in Singapore-Changi „In de komende weken“, op routes naar luchthavens in Brunei, Cambodja, Indonesië, Maleisië, Malediven, Nepal en Thailand, „onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende instanties“.

Singapore Airlines: hutten en routes voor de 737 MAX (video) 5 Air Journal

© Singapore Airlines

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-11-17-singapore-airlines-cabines-et-routes-pour-le-737-max-video-5231698.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert