Franse bij stuurt twee A350-1000’s naar Réunion

De luchtvaartmaatschappij goedkope Franse bij voor lange afstanden versterkt zijn capaciteiten Parijs en Saint-Denis van Réunionwaar kledingwinkel heeft een facelift gehad.

Vanaf 12 december 2022 wijdt het Franse bedrijf, gespecialiseerd in goedkope langeafstandsvluchten, twee Luchtbus A350-1000 naar zijn lijn tussen Parijs-Orly en de luchthaven van Saint Denis Roland Garros. De maximaal tien Franse bijenvluchten per week verlaten het vasteland om 15.30 uur of 19.55 uur om de volgende dag om 5.30 uur of 9.55 uur aan te komen, en verlaten het eiland in de Indische Oceaan om 8.00 uur of 23.00 uur om respectievelijk 16.35 uur en de volgende dag om 7.35 uur te landen.

De luchtvaartmaatschappij heeft er twee geconfigureerd A350-1000 om plaats te bieden aan 40 passagiers in Premium klasse en 440 in Economy (480 zitplaatsen), vergeleken met 35+376 in zijn vier A350-900 (411 zitplaatsen, of 69 minder). Franse bijenklanten kunnen in beide gevallen „profiteren van een nog comfortabelere vluchtervaring: een stillere cabine, dynamische en aanpasbare sfeerverlichting die de verschillende tijden van de dag simuleert, een high-definition entertainmentsysteem en wifi-verbinding“.

Deze vliegtuigen van de „nieuwste generatie“ bevestigen de strategie van het bedrijf ten gunste van het milieu, met een vermindering van 25% in brandstofverbruik en 50% vermindering van geluidsoverlast in vergelijking met vliegtuigen van vorige generaties“, herinnert French bee zich. Die concurreert op deze as met Air France en Corsair.

„Met de wens om altijd zo dicht mogelijk bij zijn Reunionese klanten te zijn en hen te begeleiden door een toegankelijke en comfortabele reiservaring“, kondigde French bee gisteren ook aan dat het zijn „volledig gerenoveerde en uitgebreide“ kledingwinkel geschiedenis op de luchthaven Roland Garros. In deze nieuwe ruimte van 48 m² kunnen klanten van Réunion hun vliegtickets rechtstreeks boeken en alle beschikbare diensten vinden: betalingsfaciliteiten in meerdere termijnen, gebruik van vouchers voor territoriale continuïteit, online boeken van afspraken, enz.

Deze luchthavenwinkel, gelegen aan gate E, oostzijde, is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur en op zondag van 9.00 tot 13.00 uur. French Bee heeft ook een winkel in het centrum van Saint-Pierre.

Tot 4 december 2022 organiseert de luchtvaartmaatschappij een wedstrijd om opties te winnen zoals extra bagage, skip-the-line services, voorrang bij het inchecken van bagage en vooral een vliegticket Réunion-Parijs.

Naast Réunion bedient de goedkope dochteronderneming van de Dubreuil Group de luchthavens van Papeete in Tahiti (Frans-Polynesië) en New York, Los Angeles en San Francisco (Verenigde Staten) vanuit Orly, plus Miami op 15 december. Franse bij.

Franse bij stuurt twee A350-1000's naar Reunion 1 Air Journal

©Franse bij

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert