Airbus Atlantic: een massale werk-studiecampagne in 2023

Airbus Atlantische Oceaan lanceerde maandag zijn nieuwe campagneafwisselingmet meer dan 200 berichten erin te voorzien zeven vestigingen in Frankrijk voor de start van het schooljaar 2023.

“Van CAP tot Bac+5”, de sites Airbus Atlantische Oceaan uit Méaulte, Rochefort, Saint-Nazaire, Montoir-de-Bretagne, Nantes, Toulouse en Bordeaux (Mérignac) zijn op zoek naar hun toekomstige leerling-gezellen, technici, ingenieurs en managers om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en zich zo voor te bereiden op de toekomst. De wervingscampagne loopt af op 16 juni 2023. Alle geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd om online te solliciteren bij Airbus Atlantic | Carrière | Luchtbus nu

Airbus Atlantische Oceaan” is op zoek naar gemotiveerde leerlingen die bereid zijn om samen te werken met een wereldwijde industriële leider, die deel willen uitmaken van hooggekwalificeerde teams die vertrouwen op de ondernemersgeest om te innoveren en de lucht- en ruimtevaartindustrie van morgen voor te bereiden, concurrerend en duurzaam “zei in een persbericht Marc Jouenne, directeur Human Resources.

De selectie van leerlingen zal gericht zijn op a ruime keuze aan beroepen waarvoor het bedrijf van plan is om de komende jaren extern te rekruteren, „wat een dynamisch Job and Career Management (GEPP) illustreert in dienst van zijn ambitie“.

Dankzij onze leerwerkcampagnes krijgen we elk jaar de kans om onze talenten van morgen op te leiden en te integreren. Een unieke ervaring voor jongeren maar ook voor onze docenten dankzij een waardevolle intergenerationele uitwisseling zegt Isabelle Ratery, Employment Skills Training Manager, Airbus Atlantic.

Airbus Atlantic: een massale afwisselingscampagne in 2023 1 Air Journal

©Airbus

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert