Air Canada versterkt in Mexico met Aeromar

Luchtvaartmaatschappijen Air Canada en Aeromar een interline-overeenkomst ondertekend waardoor de eerste 13 bestemmingen aan zijn netwerk kan toevoegen Mexico en in het Caribisch gebied.

Het interline-partnerschap, aangekondigd op 29 maart 2022 door de Canadese luchtvaartmaatschappij, biedt klanten gemakkelijke verbindingen tussen Mexicaanse bestemmingen en steden op het wereldwijde netwerk van Air Canada, via luchthavens in Mexico Stad, Puerto Vallarta en Cancun : Reizigers kunnen nu bij beide vervoerders stoelen boeken voor een enkel ticket, en genieten van de voordelen van naadloos inchecken, instappen en bagageoverdracht tijdens hun reis. Tickets kunnen online worden geboekt op aircanada.com en via reisbureaus.

Air Canada bedient zeven bestemmingen in Mexico (de drie hierboven plus Los Cabos, Cozumel, Ixtapa-Zihuatanejo en Huatulco), vertrekkend vanaf de luchthavens van Toronto, Montreal, Vancouver, Calgary, Ottawa, Halifax, Quebec en Winnipeg, „met verbindingen naar meer dan 185 bestemmingen via haar wereldwijde netwerk . Deze zomer zal de totale capaciteit van de vervoerder tussen Canada en Mexico hoger zijn dan vóór de Covid-19-pandemie; het „zal volgende winter verder intensiveren tot meer dan 100 wekelijkse vluchten“.

Aeromar biedt verbindingen naar Acapulco, Aguascalientes, Colima, Ciudad Victoria, Flores-Tikal, Guadalajara, Havana, Ixtapa-Zihuatanejo, Ixtepec, Piedras Negras, Puerto Escondido, Tepic en Villahermosa. Het exploiteert een vloot van drie ATR 42-600 met 78 zitplaatsen en zeven 72-600 met 72 zitplaatsen, op een netwerk met 25 bestemmingen. Het Mexicaanse bedrijf deelt zijn codes al met United Airlines en Turkish Airlines en heeft een interline-overeenkomst met Emirates Airlines.

De twee luchtvaartmaatschappijen beloven verder om „na te denken over verdere samenwerking“ in de vorm van een codeshare-overeenkomst, en werken er momenteel aan om van Aeromar een frequent flyer-programmapartner te maken. vliegtuig van Air Canada“. Deze samenwerking, die in de zomer van 2022 voltooid moet zijn, „is de enige die Aeroplan is aangegaan met een Mexicaanse luchtvaartmaatschappij en zal leden nog meer mogelijkheden bieden om Aeroplan-punten te verdienen en in te wisselen. op alle vluchten die door Aeromar worden uitgevoerd.

Mexico “ is een extreem populaire bestemming voor Canadese vakantiegangers, evenals een belangrijke markt voor zakenreizen vanwege de commerciële banden tussen onze twee landen zei Mark Galardo, Senior Vice President – ​​Network Planning and Revenue Management, Air Canada. “ We zijn erg blij met deze samenwerking met Aeromar, omdat het ons in staat stelt om onze klanten gemakkelijke toegang te bieden tot een breder scala aan bestemmingen in heel Mexico. Bovendien bevordert deze overeenkomst onze strategie om onze belangrijkste Canadese hubs te versterken door middel van aansluitend verkeer. „.

Aeromar” is vereerd door deze samenwerking met Air Canada, een van de oprichters van het netwerk Star Alliance en vervoerder zeer gerespecteerd vanwege zijn gerenommeerde service, moderne vloot, commerciële innovaties en uitgebreid wereldwijd netwerk. We zijn verheugd om het bereik in Mexico te helpen vergroten voegde Fabricio Cojuc, hoofd van het Aeromar Network, toe. Canada en Mexico hebben zeer sterke handels- en toerismebetrekkingen gesmeed. waarvan de groei sterk wordt bevorderd door het luchtvervoer. We verwachten dat onze samenwerking snel zal groeien en zijn dankbaar voor het vertrouwen en de toewijding van Air Canada aan Aeromar. Als de toonaangevende regionale luchtvaartmaatschappij van Mexico blijft Aeromar waarde toevoegen voor klanten door haar portfolio van interline-overeenkomsten uit te breiden met luchtvaartmaatschappijen van wereldklasse zoals Air Canada „, hij voegde toe.

Air Canada versterkt in Mexico met Aeromar 2 Air Journal

©ATR

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert