Air Algerie keert terug naar Peking

De luchtvaartmaatschappij Lucht Algerije aangekondigd voor in twee weken zijn terugkeer tussen Alger en Pekingeen route die sinds maart 2020 is opgeschort vanwege de Covid-19-pandemie.

Vanaf 19 februari 2023 biedt de Algerijnse nationale maatschappij twee vluchten per week aan tussen haar basis in Algiers-Houari Boumediene en de luchthaven van Peking-hoofdstad, geëxploiteerd door Airbus A330-200 die plaats biedt aan 18 passagiers in Business class, 14 in Premium en 219 in Economy (of in 14+22+196). Vertrektijden zijn gepland op donderdag en zondag om 12:20 uur, aankomst de volgende dag om 7:10 uur, retourvluchten vanuit China op maandag en vrijdag om 8:50 uur en landen om 14:20 uur (gemiddelde vluchttijd 12:15 uur). .

Air Algérie blijft zonder concurrentie op deze route, waarvan de herlancering gepaard gaat promotionele tarieven van 94.670 DA HT voor aankopen vóór 28 februari en reizen tot 28 oktober 2023

Het nationale bedrijf zal ook zijn frequenties verhogen naar Moskou-Sheremetyevo, eind maart toenemend van twee naar vier wekelijkse rotaties, volgens de Algerijnse ambassadeur in Moskou, Smail Benamara, geciteerd door het Russische bureau Sputnik. “ Met deze vluchten kunnen Russische burgers niet alleen Algerije bereiken, maar ook andere Afrikaanse landen ‚, legde de ambassadeur uit die volgens TSA tussenbeide kwam tijdens een investeringsforum getiteld ‚de weg naar Afrika‘.

Air Algérie keert terug naar Peking 1 Air Journal

©Airbus

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert