Volotea: twee nieuwigheden in Tarbes, een “andere manier van vliegen” (video)

De luchtvaartmaatschappij goedkope Volotea zal verbinden Lourdes-Tarbes in het hoogseizoen om Rome En Cataniëen onthulde een nieuwe publiciteitscampagne voor de Franse markt,

Van 31 maart tot 6 november 2023 zal de Spaanse specialist in goedkope vluchten twee vluchten per week aanbieden tussen zijn 8e Franse basis in Tarbes-Lourdes-Pyreneeën en die op het vliegveld Rome-Fiumicino, geëxploiteerd in Airbus-vliegtuigen met één gangpad. Vertrek is gepland op maandag en vrijdag om 10.45 uur (aankomst om 12.40 uur) en vrijdag om 11.15 uur (aankomst om 13.10 uur); retourvluchten vertrekken uit de hoofdstad van Italië op maandag om 13:15 uur (aankomst om 15:10 uur) en vrijdag om 14:00 uur (aankomst om 15:55 uur).

Volotea zal op deze route de concurrentie aangaan met Ryanair (vertrekkend van Rome-Ciampino).

De luchthaven van Catania-Fontanarossa zal tegen lage kosten verbonden zijn met Tarbes van 1 april tot 4 november 2023, met vertrek vanuit Frankrijk op dinsdag om 12.40 uur (aankomst om 15.05 uur) en zaterdag om 10.30 uur (18.05 uur) en zaterdag om 13.25 uur. (aankomst om 15.50 uur).

Dit keer geen concurrentie voor Volotea, waarmee het aantal bestemmingen op de luchthaven van de Pyreneeën op vijf komt: het bedient daar al Parijs-Orly het hele jaar onder DSP, meer Napels En Palermo in het zomerseizoen.

Met de spot „Een andere manier van vliegen“ keert Volotea terug naar de Franse schermen met een campagne die erop gericht is „de kernactiviteiten van de luchtvaartmaatschappij op poëtische wijze te illustreren en tegelijkertijd een van de pijlers van het DNA van het merk te presenteren. : vriendelijkheid. Het illustreert een van de belangrijkste ambities van Volotea: zijn passagiers gelukkig maken”.

De spot is beschikbaar in twee versies, een eerste van iets minder dan een minuut, die digitaal zal worden gebruikt, en een korte versie van 20 seconden in tv-programma’s. Gemaakt door het bureau Alegre Roca en geproduceerd door het productiebedrijf Garlic, wordt de spot tot 26 maart 2023 uitgezonden op verschillende Franse televisiezenders (onder andere TF1, C8, TMC, W9, TFX, CStar).

Deze campagne is een allegorische en innemende liefdesverklaring aan ons vak, maar ook een manier om alle mensen te vieren die al meer dan 10 jaar met ons vliegen. Frankrijk is onze belangrijkste markt en we wilden dit project graag in Frankrijk delen “, specificeert in een persbericht Sarah Brasseur, Marketing Manager Frankrijk bij Volotea.

Het mediaplan voor deze campagne werd georkestreerd door adviesbureau CoSpirit. De spot wordt ook gedeeld op Youtube, Instagram, Facebook en LinkedIn.

Volotea: twee nieuwkomers in Tarbes, een “andere manier van vliegen” (video) 1 Air Journal

©Volotea

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert