Royal Jordanian onthult groeiplannen

koninklijke jordaan heeft een ambitieus netwerkgroeiplan voor dit jaar, waarin veelbelovende nieuwe markten worden gelanceerd, waaronder Stockholm, Düsseldorf, Manama/Bahrein en Al-Ula/Saoedi-Arabië.

De luchtvaartmaatschappij is ook van plan om geregelde, non-stop vluchten naar te hervatten Alger vanaf 16 maart. Seizoensgebonden verbindingen naar Sharm el-Sheikh, Antalya En Trabzon zou in april van dit jaar moeten beginnen. Als onderdeel van de post-covid-groeiplannen van de luchtvaartmaatschappij en gezien de groeiende vraag, zal het bedrijf de vluchtfrequenties naar verschillende routes verhogen.

De dienst tussen Amman en Stockholm, vanaf 29 mei twee wekelijkse vluchten tussen de twee steden, wat de aanwezigheid van Royal Jordanian in Zweden en de Scandinavische landen versterkt. Bovendien zal het bedrijf vanaf 23 september rond gaan werken Düsseldorf met twee wekelijkse vluchten. De nieuwe route is bedoeld om een ​​vitale Duitse markt te bedienen, aangezien Düsseldorf een internationaal commercieel en financieel centrum is. Deze bestemmingen zullen hem helpen „om zijn strategie in de Levant te verwezenlijken en toeristen vanuit Europese bestemmingen naar Jordanië te trekken“. Vluchten naar manamaBahrein, zal medio juni weer op de routekaart staan ​​na in 2004 te zijn geschorst.

„Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat we beginnen met vluchten naar nieuwe bestemmingen die zeker waarde zullen toevoegen aan onze luchtvervoersdiensten“aldus vicepresident/CEO Samer Majali. „De uitbreiding van de routes van het bedrijf maakt deel uit van het strategische plan om onze vloot van vliegtuigen met een smalle romp te moderniseren die belangrijke bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika en Europa zullen bedienen“. In het vlootvernieuwingsplan is ook een uitbreiding van de huidige vloot vliegtuigen opgenomen Jumbo jetsgevolgd door de geplande vervanging van de bestaande vloot in de nabije toekomst. “We zijn van plan om de totale vlootomvang te vergroten van 24 vliegtuigen vandaag tot meer dan 40 apparaten in de komende 3 tot 5 jaar. Dit ondersteunt op zijn beurt de visie van Royal Jordanian om een ​​van de grootste netwerken in de Levant te bouwen. » Hij voegde eraan toe dat de positie van de Royal Jordanian als vaandeldrager van Jordanië hem ertoe aanzet “om nationale inspanningen te ondersteunen om Jordanië op de kaart te zetten als toegangspoort tot de Levant door verbeterde connectiviteit met een breder netwerk te bieden. »

Royal Jordanian zal regelmatig seizoensvluchten uitvoeren naar Trabzon En Antalya, Turkije en Sharm El Sheikh, Egypte, van april tot september. Tegen het derde kwartaal van 2023 zal het de allereerste lijnvlucht tussen Amman en Amman International Airport uitvoeren.Al Ula in september, in samenwerking met de Autoriteit van de Ontwikkelings- en Toerismeregio van Petra en de Koninklijke Commissie van Al-Ula (twee vluchten per week). De nieuwe dienst zal de twee belangrijkste steden van het historische Nabateese koninkrijk Al-Ula en Petra samenbrengen.

Royal Jordanian onthult groeiplannen 1 Air Journal

©Milad A380

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert