United Airlines en Singapore Airlines delen meer

Luchtvaartmaatschappijen United Airlines en Singapore Airlines hebben hun overeenkomst verlengd tot: code delenwaardoor de eerste toegang kreeg tot zeven extra steden in Zuidoost-Azië en twee in de Malediven en Australië, en de tweede om vluchten aan te bieden naar nog tien andere steden in de Verenigde Staten.

Vanaf 26 april 2022 „onder voorbehoud van goedkeuringen van de regelgevende instanties“, de twee luchtvaartmaatschappijen Star Alliance zullen hun netwerk uitbreiden „om klanten meer opties en waarde te bieden dan ooit tevoren“. Hun passagiers kunnen nu genieten van codeshare-vluchten naar 19 nieuwe steden „divers en snelgroeiend, ideaal voor zakenreizigers en vakantiegangers“.

de klanten van Verenigd zal verbinding kunnen maken met negen nieuwe codeshare-bestemmingen op het SIA-groepsnetwerk, gevestigd op de luchthaven Singapore-Changi. Hiervan zijn er zeven in Zuidoost-Azië. Dit is de hoofdstad van Brunei, Bandar Seri Begawan, Siem Reap in Cambodja, Kuala Lumpur en Penang in Maleisië, en Denpasar (Bali), Jakarta en Surabaya in Indonesië. Ze zullen ook met SIA kunnen vliegen tot Perth in Australië, evenals Mannelijk op de Malediven.

In ruil daarvoor kunnen klanten van Singapore Airlines overstappen op United-vluchten die vertrekken van Los Angeles naar 10 nieuwe codeshare-bestemmingen in de Verenigde Staten. Die zijn Austin, Baltimore, Bebost, Cleveland, denver, Honolulu, Vegas, Feniks, Reno en Sacramento. Dit vormt een aanvulling op de bestaande verbindingen die beschikbaar zijn op het United-netwerk via Houston in Atlanta, Austin, Dallas/Ft. Worth, Fort Lauderdale, Miami, New Orleans, Orlando en Tampa.

United Airlines“ blijft essentiële verbindingen met Azië bieden en we zijn de enige Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die rechtstreeks vanuit de VS naar Singapore vliegt met onze non-stop vlucht San Francisco – Singapore zei Patrick Quayle, senior vice-president van internationaal netwerk en allianties bij United, in hun gezamenlijke verklaring. “ We zijn verheugd om onze samenwerking met Singapore Airlines verder uit te breiden en onze klanten meer gemak en toegang tot bestemmingen van wereldklasse in de regio te bieden. „.

JoAnn Tan, Senior Vice President Marketing Planning, Singapore Airlines, voegde toe: “ Het partnerschap van SIA met United is een integraal onderdeel van onze groeistrategie. De uitgebreide codeshare-overeenkomst biedt klanten van SIA en United meer keuze en verbindingen, evenals naadloze transfers voor zakenreizen of vakanties. Het zal ook helpen de diepe en langdurige banden tussen Singapore en de Verenigde Staten te versterken. „.

Deze aankondiging komt volgens de twee luchtvaartmaatschappijen in een context van: groeiende vraag internationale vliegreizen, aangezien steeds meer landen over de hele wereld de grensbeperkingen in verband met de Covid-19-pandemie versoepelen. Naarmate het reizen wordt hervat, kunnen klanten genieten van nieuwe codeshare-vluchten van Singapore Airlines en United Airlines, „bekroonde service en de mogelijkheid om punten en mijlen in te wisselen en te verdienen tijdens het reizen met beide luchtvaartmaatschappijen“.

United Airlines en Singapore Airlines delen meer 1 Air Journal

©United Airlines/Singapore Airlines/AJ

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert