Singapore Airlines: Welkom bij World Class (video)

De luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines a lanceert een nieuwe internationale merkcampagne, de slogan “Welcome to world class” die zal worden uitgezonden in alle landen waar het aanwezig is.

Onder de titel „Welcome to World Class“, de campagne van het Singaporese nationale bedrijf, gevestigd op de luchthaven van Singapore-Changi, werd op 31 januari 2023 gelanceerd voor distributie via televisie, print, digitaal, display en sociale media „in tal van landen die de belangrijkste markten van SIA bestrijken“. Deze nieuwe campagne weerspiegelt de inzet van Singapore Airlines om „gedurende de hele reis een uitzonderlijke klantervaring te bieden“.

Deze belofte wordt belichaamd door de cabinepersoneel van SIA, symbool van het bedrijf Star Alliance, in de 90 seconden durende campagnevideo „die hun persoonlijke ervaringen met mensen en culturen over de hele wereld belicht“. De persoonlijke relatie die stewardessen en stewards onderhouden met passagiers, „een combinatie van empathie en aandacht“, stelt Singapore Airlines in staat om dagelijks service van wereldklasse aan boord te bieden.

Lee Lik Hsin, Commercial Executive Vice President, Singapore Airlines, zei: “ Bij Singapore Airlines is uitmuntende service diep verankerd in ons DNA en onze klanten staan ​​centraal bij alles wat we doen. Deze campagne benadrukt onze niet-aflatende toewijding om een ​​reiservaring van wereldklasse te bieden, hoe lang de reis ook is. Ons bekroonde cabineteam vormt de kern van deze belofte, met hun rijke en diverse ervaringen en toewijding aan klantenservice, die een positieve invloed hebben op iedereen om hen heen. „.

Deze video, geregisseerd door filmmaker Liz Murphy, is opgenomen in Singapore, Auckland in Nieuw-Zeeland, Barcelona in Spanje, Mumbai in India en Shanghai in China. Singapore Airlines „heeft uitgebreid onderzoek gedaan om de perceptie van haar merk wereldwijd te meten, en heeft de resultaten gebruikt om een ​​campagne op te zetten die klanten over de hele wereld wil aanspreken.“

Singapore Airlines: Welkom bij World Class (video) 1 Air Journal

©Singapore Luchtvaartmaatschappijen

Singapore Airlines: Welkom bij World Class (video) 2 Air Journal

©Singapore Luchtvaartmaatschappijen

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert