Air Canada: een 4e nacht gratis als u er drie boekt met loyaliteitsprogrammapunten

DE Het loyaliteitsprogramma van Air Canadagenaamd Aeroplan, biedt een vierde nacht in de partnerhotels aan houders van a Aeroplan-creditcard.

Creditcardhouders van Aeroplan kunnen kiezen uit honderdduizenden verblijven voor elk budget, bij grote hotelketens. Zij kunnen profiteren van één gratis nacht voor elke drie opeenvolgende nachten die zij met Aeroplan-punten hebben geboekt. Voor een verblijf van acht opeenvolgende nachten hoeven kaarthouders slechts zes nachten punten in te wisselen. De aanbieding is geldig van 13 september 2023 tot 31 december 2024 om middernacht en maakt het mogelijk om verblijven te boeken voor data na 2024.

Sinds de lancering van het BonPlan-programma in 2022 hebben Aeroplan-leden bespaard op meer dan 140.000 met punten geboekte kamerovernachtingen. Met het aanbod van een gratis vierde nacht kunnen kaarthouders nu tot 30% punten besparen bij het boeken bij meer dan 300.000 hotels, inclusief BonPlan-accommodaties.

Met punten voor elke bestede dollar is de Aeroplan-creditcard de snelste manier om punten te verdienen. Creditcardleden van Aeroplan kunnen ook genieten van exclusieve voordelen, zoals preferentiële tarieven voor vliegtickets, gratis eerste ingecheckte bagage en meer. Bezoek de Aeroplan-website voor meer informatie.

Air Canada: een 4e nacht gratis als u er drie boekt met punten uit het 1 Air Journal loyaliteitsprogramma

© Air Canada

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert