Singapore Airlines opent Milaan – Barcelona

De luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines lanceert medio januari een nieuwe verbinding tussen Milaan en Barcelona.

© Airbus

De luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines zal medio januari een „nieuwe link“ lanceren tussen Milaan en Barcelona, het recht hebben verdiend om vijfde vrijheid waardoor het vliegtickets kan verkopen tussen de twee Europese steden die al samen vanuit Singapore worden bediend.

Vanaf 17 januari 2022 is de nationale luchtvaartmaatschappij gevestigd op de luchthaven van Singapore-Changi biedt drie vluchten per week aan tussen Milaan-Malpensa en de luchthaven van Barcelona-El Prat, geëxploiteerd door Airbus A350-900 die plaats biedt aan 42 passagiers in Business Class, 24 in Premium en 187 in Economy. Vertrek vanuit Singapore is gepland op maandag, woensdag en vrijdag om 23:55 uur om de volgende dag om 5:55 uur in Italië aan te komen, om 7.15 uur te vertrekken en om 8.50 uur te landen in Catalonië. Retourvluchten vertrekken om 10:10 uur uit Barcelona en landen om 11:50 uur in Italië, vanwaar ze om 13:10 uur vertrekken en de volgende dag om 8:05 uur aankomen.

Tussen Milaan en Barcelona, ​​waar het enkeltje vanaf 79 euro wordt getoond, gaat Singapore Airlines vanaf 27 maart de strijd aan met alle luchthavens van Milaan in combinatie met easyJet en Vueling, plus ITA Airways (en Ryanair vanuit Bergamo). Alle vluchten naar Singapore worden aangeboden onder de noemer “ Gevaccineerde reisweg „(VTL), eisen gezondheidsmaatregelen in verband met de Covid-19-pandemie.

Dit reglementaire groene licht verleend aan de Star Alliance brengt het aantal routes van de vijfde vrijheid die in Europa worden geëxploiteerd op twee, na de route die Kopenhagen met Rome verbindt vorig jaar (momenteel 4 wekelijkse rotaties). Zijn goedkope dochteronderneming Scoot in feite hetzelfde tussen Athene en Berlijn.

Singapore Airlines gebruikt het principe ook om Frankfurt met New York-JFK, Manchester met Houston, Hong Kong met San Francisco, Tokyo en Taipei met Los Angeles te verbinden, en ten slotte Vancouver met Seattle – zes routes van de vijfde vrijheid met de Verenigde Staten.

Singapore Airlines opent Milaan - Barcelona 1 Air Journal

© Singapore Airlines

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2022-01-07-singapore-airlines-ouvre-un-milan-barcelone-5232768.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.