SAS Scandinavian herlanceert 2 routes naar Canada

SAS Scandinavian Airlines zal deze zomer de twee seizoensroutes naar Toronto opnieuw lanceren.

©SAS Scandinavian Luchtvaartmaatschappijen

De luchtvaartmaatschappij SAS Scandinavian Airlines zal deze zomer de twee seizoensroutes opnieuw lanceren naar Toronto vorig jaar ingehuldigd, vertrekkend van Stockholm in Zweden en Kopenhagen in Denemarken.

Vanaf het voorjaar van 2023 biedt de Scandinavische maatschappij weer zeven vluchten per week aan naar de luchthaven van Toronto Pearson, een bestemming die afgelopen juni werd ingehuldigd na meer dan 30 jaar afwezigheid. Vertrek vanaf de basis in Kopenhagen-Kastrup zijn gepland vanaf 29 april op dinsdag, donderdag en zaterdag om 12:10 uur (aankomst om 14:45 uur), met terugkeer uit Canada op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur (aankomst de volgende dag om 7:00 uur, gemiddelde vliegtijd 8.20 uur).

Vanaf de basis op StockholmArlandavertrekken vluchten op maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 12:05 uur (aankomst om 15:55 uur, met terugkeer uit Toronto op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag om 17:00 uur (aankomst de volgende dag om 7:00 uur). , gemiddelde vliegtijd vergelijkbaar)

Al deze vluchten worden weer uitgevoerd in Luchtbus A321LR biedt plaats aan 22 passagiers in Business class, 12 in Premium en 123 in Economy. SAS Scandinavian concurreert op de route vanuit de Deense hoofdstad met Air Canada, haar partner in Sterren Alliantieen zonder concurrentie daarop vanuit de Zweedse hoofdstad.

Naast de stad Ontario zullen de A321LR’s van SAS Scandinavian volgende zomer landen op Newark Vrijheid (afkomstig uit Göteborg en Aalborg, twee nieuwe verbindingen in het programma), en op Boston Logan vanuit Kopenhagen (de eerste bestemming met één gangpad in 2020). De luchtvaartmaatschappij heeft nu drie A321LR’s gehuurd van Air Lease Corporation (ALC).

SAS Scandinavian herlanceert 2 routes naar Canada 1 Air Journal

©Andy Prat/SAS Scandinavian Airlines

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert