Taiwan: een 3-sterrenmenu voor China Airlines

De luchtvaartmaatschappij Chinese luchtvaartmaatschappijen kondigt een samenwerking aan met Het paleishet enige restaurant drie Michelinsterren in Taiwan, voor zijn nieuwe in-flight menu „Skyward 3-Stars Private Cuisine“, dat dit weekend debuteert op de lange afstand naar Europa en Noord-Amerika.

Beschikbaar vanaf 21 april 2023 op de langeafstandsvluchten van de Taiwanese luchtvaartmaatschappij die vertrekken vanaf Taipei-Taoyuanhet nieuwe menu ontworpen door Le Palais en exclusief voor China Airlines zal aanbieden alle reizigers in Business, Premium of Economy class “de mogelijkheid om te genieten van een proeverij met een Michelinster in de wolken”, een primeur voor het eiland.

In “ Premium Business Class De service van China Airlines begint met vier Le Palais-voorgerechten in de vorm van Pickled Radish, Speekselkip, Pickled Lotus Root en Sugar Taro, “om de smaakpapillen te prikkelen met lagen van verschillende smaken. Het eerste hoofdgerecht is „Rijstnoedels met geraspte eend en taro“, „een klassiek gerecht van de chef-kok van het paleis“ met Taiwanese Dajia-taro en eendenbottenbouillon die enkele uren zorgvuldig is gestoofd om de smaken naar voren te brengen. geserveerd met zachte Taiwanese vermicelli. „Het resultaat is een gerecht dat je zult missen zodra je van boord gaat“, verzekert het alliantiebedrijf Luchtteam.

Businessclassreizigers kunnen dan doorgaan met het immer populaire Palace barbecue-varkensbroodje en genieten van het Kantonese dessert van zoete soep met gedroogde tahoe en sperma coicis. „Lo Mein met wonton en garnalenkuit“, een ander hoofdgerecht van het geheime menu van Le Palais, zal seizoensgebonden worden geïntroduceerd, „om de smaakpapillen van de passagiers van China Airlines te verrassen“.

Klasse passagiers Premium en Economy “zal zich bij de Business class voegen” om te genieten van een driesterren “Kantonese” keuken. Het hoofdgerecht in Premium Economy class is kip en rijst gestoomd in een lotusblad, terwijl Economy class reizigers kunnen genieten van plasticine kiprijst met sjalot en gember.

“Of ze nu voor een zakenreis naar Los Angeles reizen of voor een vakantie naar Rome, alle passagiers op vluchten naar Europa en Noord-Amerika, ongeacht hun klasse, kunnen zich tijdens hun reis tegoed doen aan gerechten met een Michelinster. Premium Business en Premium Economy class passagiers kunnen ook reserveren exclusieve maaltijden op de website van China Airlines voor vertrek”.

Taiwan: een 3-sterrenmenu voor China Airlines 1 Air Journal

© China Airlines

China Airlines-voorzitter Kao Shing-Hwang zei dat het doel van de luchtvaartmaatschappij “ is altijd geweest om de tevredenheid van haar klanten te maximaliseren. Het is een enorme eer om samen te werken met restaurant Le Palais in het Palais de Chine hotel en de eerste luchtvaartmaatschappij te worden die driesterren Michelin-maaltijden serveert aan alle klassen in de cabine. Op routes van China Airlines naar Europa of Noord-Amerika kunnen passagiers zelfs in economy class genieten van de driesterrenkeuken van restaurant Le Palais „.

De leider zegt dat hij reizigers graag wil verrassen met deze nieuwe eetervaring. En benadrukt dat als “ ESG-benchmark voor de wereldwijde luchtvaartindustrie, China Airlines zocht niet alleen een restaurant met een Michelin-ster, maar ook een partner die actief bevoorraadt lokale ingrediënten en die maatschappelijk verantwoord ondernemen omarmt. Restaurant Le Palais is AMOT-gecertificeerd voor de traceerbaarheid van voedsel en is een langdurig pleitbezorger van ESG-ontwikkeling, waarbij milieuvriendelijkheid net zo serieus wordt genomen als China Airlines. Via de keuken aan boord willen de twee partners hun engagement voor duurzame ontwikkeling communiceren aan alle reizigers „.

Kruispartnerschappen voor catering aan boord werden in 1992 gelanceerd door China Airlines, „niet alleen om reizigers kwaliteitsvoedsel te bieden, maar ook om Taiwanese voedsel- en drankproducten wereldwijd op de markt te brengen“. In 2012 betrad China Airlines opnieuw baanbrekend werk door de Michelin-sterrenkeuken in de wolken te introduceren, die zeer populair is gebleken bij reizigers. China Airlines blijft samenwerken met toonaangevende merken in binnen- en buitenland om nog duurzamere en innovatievere cateringdiensten aan te bieden om de steeds diverser wordende smaak van reizigers tevreden te stellen.

China Airlines lanceert in juli een nieuwe route naar Praag, waarmee het totale aantal Europese (maar nog niet Parijs-CDG) en Noord-Amerikaanse bestemmingen met rechtstreekse vluchten op 11 komt, met maximaal 60 vluchten per week.

Taiwan: een 3-sterrenmenu voor China Airlines 2 Air Journal

©Airbus

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert