Emirates dagelijks door A380 in Toronto

De luchtvaartmaatschappij Emiraten luchtvaartmaatschappijen zal toenemen van 5 naar 7 vluchten per week Luchtbus A380 tussen Doubai En Torontoals onderdeel van hun onlangs versterkte partnerschap tussen de Verenigde Arabische Emiraten en Canada.

Vanaf 20 april 2023 biedt het bedrijf Emirati een dagelijkse vlucht aan tussen zijn basis in Doubai en de luchthaven van Toronto Pearson, in een A380 die is geconfigureerd voor 14 passagiers in First Class, 76 in Business Class en 401 in Economy (491 stoelen). Het vertrek is dan gepland om 03.30 uur, aankomst om 09.30 uur, met retourvluchten vanuit Canada om 14.30 uur om de volgende dag om 11.15 uur te landen.

Emirates is op deze route in „concurrentie“ met Air Canada, waarmee het zijn codes en zijn loyaliteitsprogramma deelt. Het bedrijf van Sterren Alliantie bedient Dubai deze zomer elke dag, in een Boeing 787-9 Dreamliner (30+21+247, ofwel 298 stoelen).

Dit besluit om de capaciteit tussen de twee steden met 40% te vergroten 6800 plaatsen per week „als reactie op de latente vraag“, aldus Emirates, „aangezien de bilaterale betrekkingen tussen de VAE en Canada aanzienlijk sterker zijn geworden, waarbij beide landen aanzienlijke economische voordelen zullen behalen in een groot aantal sectoren en kanalen. leveringen“ (er zijn nu drie dagelijkse vluchten toegestaan ​​voor elk land).

Adnan Kazim, commercieel directeur van Emirates, zei: Emirates verwelkomt de uitbreiding van de luchtverbinding tussen Canada en de Verenigde Arabische Emiraten. We vliegen sinds 2007 met klanten tussen Toronto en Dubai, en hoewel de A380 dubbeldekker de route sinds 2009 exploiteert, heeft de vraag van vakantiegangers en zakenreizigers, diaspora en studenten altijd de toegewezen capaciteit overschreden. Deze versterkte overeenkomst betekent voor ons een keerpunt in onze strategie om onze klanten beter van dienst te zijn, door hen meer keuze en flexibiliteit te bieden, en om te voldoen aan de geaccumuleerde vraag op ons groeiende netwerk. „.

Samen met de relevante autoriteiten, Air Canada, onze codeshare- en frequent flyer-programmapartner, en onze gewaardeerde branchepartners, kijken we ernaar uit om een ​​rol te spelen bij het faciliteren van meer kansen. „, hij voegde toe.

De route Dubai-Toronto „is erg populair bij klanten uit India, de Verenigde Arabische Emiraten, Bangladesh, Iran, Pakistan, Saoedi-Arabië en Sri Lanka, terwijl diezelfde landen topbestemmingen zijn voor reizigers in Toronto“.

Emirates dagelijks met A380 naar Toronto 1 Air Journal

Dubai @Emirates

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert