Werkgelegenheid: 1.000 vacatures bij Paris-Orly

Sommige 1.000 berichten -veelal op vast contract- in te vullen Werkvergaderinggeorganiseerd op 14 april volgende door devereniging Orly Parijs.

De wervingsdag zal 100% digitaal zijn. Het online evenement stelt u in staat om in individuele interviews, per videoconferentie of per telefoon, recruiters, opleidingsorganisaties en spelers in professionele ontwikkeling en werkgelegenheid te ontmoeten.

Met de hervatting van het luchtverkeer zijn restaurants en belastingvrije winkels binnen de terminals van de terminal van Parijs-Orly, en ook beveiligings-, afhandelings- en onderhoudsdienstverleners op zoek naar versterking van hun teams. “ Er zullen zeer grote behoeften zijn op het gebied van personeel. De merken zijn op zoek naar verkoopadviseurs, winkeliers, kassa-hosts, etc. “, details Sandra Lignais, directeur van Orly Paris en algemeen commissaris van het evenement, geciteerd door de Parijzenaar.

De vereniging Orly Paris wordt ondersteund en gefinancierd door de regio Ile de France, de departementen Essonne en Val de Marne, evenals ADP (Aéroports de Paris, de beheerder van de luchthaven Parijs-Orly). Meer informatie over deze wervingsdag op de website van de vereniging of haar Facebookpagina.

Werkgelegenheid: 1.000 vacatures bij Paris-Orly 1 Air Journal

@ADP

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert