Ryanair: zomer 2022 in Frankrijk en Black Friday-actie

De luchtvaartmaatschappij goedkope Ryanair heeft zijn zomerprogramma voor 2022 in Frankrijk gepubliceerd, dat meer dan 120 bestemmingen zal omvatten en 11 nieuwe verbindingen. Het lanceert ook een promotie “ Zwarte vrijdag »In principe een gekocht kaartje, een aangeboden kaartje voor 1 miljoen zitplaatsen op 1000 lijnen

Het Franse zomerprogramma 2022 van de Ierse goedkope vluchtspecialist omvat 11 nieuwe lijnen die vertrekken van negen luchthavens in Frankrijk “Naar tal van spannende Europese bestemmingen”, voor in totaal meer dan 250 routes. Franse vakantiegangers zullen blij zijn om vanaf slechts € 29,99 te kunnen genieten van zonnige bestemmingen zoals Malta, Marrakech en Madeira. De opening van deze 11 nieuwe routes op het Franse netwerk van Ryanair versterkt de inzet van de luchtvaartmaatschappij voor Frankrijk en de wederopbouw van de toeristische sector van het land, en speelt een sleutelrol bij het herstel van banen en de economie.

NIEUWE BESTEMMINGEN ZOMER 2022
Béziers Stockholm
Bordeaux Malta
Zadar
Bergerac Bournemouth
Parijs Beauvais Madeira
Brive Brussel Charleroi
Figari Rome Fiumicino
Marseille Madeira
Venetië Marco Polo
Limoges Marrakesh
Toulouse Venetië Marco Polo

Ryanair zei in een verklaring dat het een versnelde groei van het verkeer en de werkgelegenheid verwacht over de komende vijf jaar. Na het toevoegen van 560 nieuwe routes en het openen van 14 bases in de afgelopen 12 maanden, kijkt Ryanair nu naar de zomer van 2022 en 65 nieuwe vliegtuigen Boeing 737-8200 “Gamechanger” aan zijn vloot, die 4% meer zitplaatsen biedt (197), 16% minder brandstof en 40% minder geluidsemissies, “waardoor het Zomerprogramma 2022 het meest duurzame en ecologische programma op dit gebied is. dag”. Naast zijn ecologische referenties heeft Ryanair elektrische afhandeling gelanceerd op elf grote Europese luchthavens, een aanzienlijke investering in zijn duurzame activiteiten.

Jason McGuinness, commercieel directeur van Ryanair, zei: “ We zijn verheugd om ons Franse zomerprogramma voor 2022 aan te kondigen, dat onze klanten nog meer fantastische Europese bestemmingen biedt. Na twee zomers gekenmerkt door intermitterende reisbeperkingen, hebben onze Franse klanten nu elf nieuwe bestemmingen om uit te kiezen om hun felbegeerde zomervakantie in 2022 te boeken. Of het nu gaat om een ​​uitje met het gezin in het pittoreske Malta, een avontuurlijke reis op de bergachtige paden van Madeira of een romantisch uitje in Venetië, ons programma voor de zomer van 2022 zal u niet teleurstellen. „.

Ryanair: zomer 2022 in Frankrijk en Black Friday-actie 1 Air Journal

© Boeing

Ook Ryanair lanceert een actie“ Zwarte vrijdag “ op het feit een kaartje gekocht, een kaartje aangeboden, sinds 25 november en tot morgen vrijdag om 23.59 uur, for reizen tussen 1 december 2021 en 22 februari 2022. Volgens het persbericht van Ryanair gaat het om „een indrukwekkend aantal beschikbare stoelen op 1000 Europese bestemmingen in het netwerk“. Deze aanbieding is van toepassing op boekingen met korting met meer dan één passagier, op geselecteerde routes naar belangrijke bestemmingen. De algemene verkoopvoorwaarden zijn online beschikbaar.

“Als Kerstmis nadert en de wintervakantie hoog op ons verlanglijstje staat, reserveer dan snel uw plaatsen zodat u ze niet mist. Geef de geliefde tussendoor een heerlijk winteruitje en vlieg gratis – het is een win-win”. Het aanbod markeert de vierde dag van Ryanair’s „must have“ Cyber ​​Week.

Ryanair Marketing Director Dara Brady zei: “ Black Friday is vroeg gearriveerd bij Ryanair, aangezien we onze ongelooflijke aanbieding „Eén ticket gekocht, één aangeboden ticket“ onthullen, met 1 miljoen zitplaatsen beschikbaar om op 1.000 lijnen te reizen van 1 december 2021 tot 18 februari 2022. Klanten kunnen een langverwachte stedentrip of vakantie boeken en een geliefde gratis meenemen – de ultieme Black Friday-deal. We twijfelen er niet aan dat dit uitzonderlijke aanbod snel zal worden aangegrepen, vooral nu de kerst nadert. We moedigen onze klanten daarom aan om snel te handelen en de site van Ryanair.com vóór vrijdag 26 november om middernacht te bezoeken om te profiteren van deze uitzonderlijke Black Friday-aanbieding. „.

Ryanair: zomer 2022 in Frankrijk en Black Friday 2-promotie Air Journal

© Ryanair

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-11-25-ryanair-ete-2022-en-france-et-promotion-black-friday-5231878.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert