Ethiopian Airlines voegt Atlanta toe aan haar netwerk

De luchtvaartmaatschappij Ethiopische luchtvaartmaatschappijen zal volgend jaar mei een nieuwe link lanceren tussen Addis Ababa en Atlantazijn zesde bestemming in Noord-Amerika.

Vanaf 16 mei 2023 zal de Ethiopische nationale luchtvaartmaatschappij vier vluchten per week aanbieden tussen haar basis in Addis Abeba-Bole en de luchthavenAtlanta Hartsfield Jackson, geëxploiteerd door Boeing 787-9 Dreamliner die plaats biedt aan 30 passagiers in Business class en 285 in Economy. Vertrek is gepland op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag om 22:00 uur om de volgende dag in Dublin aan te komen om 04:20 uur, vertrek 50 minuten later na het tanken en land om 9:00 uur in de VS (vliegtijd 18 uur ). De retourvluchten vertrekken op maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 10.35 uur vanuit Georgië om de volgende dag om 7.50 uur rechtstreeks in Ethiopië te landen (vluchttijd 14.15 uur).

Ethiopian Airlines zal geen concurrentie hebben op deze route, met Delta Air Lines (gevestigd in Atlanta) die vluchten naar Afrika aanbiedt vanuit Lagos, Johannesburg, Kaapstad en Accra.

Het bedrijf van Sterren Alliantie zal dan voorstellen zes bestemmingen in Noord-Amerikawaar het al New York bedient (jfk via Lomé in beide richtingen, met verkeersrechten, dan Abidjan, en newark via Lomé), Washington (via Dublin enkele reis of via Lomé) en Chicago (via Dublin enkele reis) naar de Verenigde Staten, en Toronto naar Canada (via Dublin enkele reis).

Ethiopian Airlines voegt Atlanta toe aan haar Network 1 Air Journal

©Ethiopische luchtvaartmaatschappijen

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert