Lufthansa vertrouwt 747-8 eersteklas suites toe aan Lufthansa Technik – Air Journal

Lufthansa-techniek zal de leiding nemen over de ontwikkeling van nieuwe eersteklas suites voor de Boeing 747-8 wide-bodies van zusterbedrijf Lufthansa, heeft de gigant onthuld MRO. Lufthansa Technik zal verantwoordelijk zijn voor de aanpassing van het vervolg Allegris om hem aan te passen aan de 747-8, en om hem te installeren.

Gisteren lanceerde het bedrijf een ambitieus nieuw groeiprogramma genaamd Ambition 2030, waarin Lufthansa Technik aanzienlijke investeringen zal doen in het uitbreiden van zijn kernactiviteiten en internationale aanwezigheid. “nieuwe eerste klas” voor Lufthansa widebody-vliegtuigen. Dit is een aparte tweepersoonshut, met wanden tot aan het plafond en een volledig afsluitbare deur, een grote tafel en twee brede stoelen die eventueel gecombineerd kunnen worden tot een comfortabel tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. “Met deze vliegende privékamer zet Lufthansa een nieuwe standaard voor comfort en individualiteit in de meest geavanceerde reisklasse,” onderstreepte een persbericht van het Duitse nationale bedrijf. De vervoerder is actief 19 Boeing 747-8.

Lufthansa heeft zijn eigen dochteronderneming voor vliegtuigonderhoud en revisie de opdracht gegeven om een ​​nieuwe eersteklas suite aan te passen en te installeren voor zijn vloot van Boeing 747-8 widebody-vliegtuigen vanwege de uitdagingen bij het creëren van een aangepaste stoel voor het taps toelopende uiteinde van de 747, waar de hutten bevinden zich normaal gesproken Eerst klas.

Lufthansa overwoog een belang in zijn Technik-divisie te verkopen, maar zal nu zijn expertise gebruiken om te proberen eindelijk zijn nieuwe suiteconcept van de grond te krijgen Eerste klaslangverwacht maar zeer vertraagd. “De hele luchtvaartindustrie lijdt onder een gebrek aan middelen bij leveranciers en dienstverleners. Volledige toegang tot MRO-expertise en -middelen Lufthansa-techniek vertegenwoordigt ook een groot strategisch voordeel voor de Lufthansa Group op de lange termijn. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van een nieuwe eerste klasse voor de Boeing 747-8-vloot van Lufthansa Airlines.onthulde Lufthansa Technik in zijn Ambition 2030-update. “Lufthansa Technik zal verantwoordelijk zijn voor deze nieuwe ontwikkeling en de nieuwe premium stoelen implementeren. »

Lufthansa beschikt over een nieuwe suite van bijna een meter breed met muren op plafondhoogte, een grote kledingkast bij elke zitplaats, televisies in de hele suite en de mogelijkheid om met vrienden en een zitgenoot te dineren, zoals je dat in een restaurant zou doen. Naast de conceptuele modellen die eind 2022 werden gepresenteerd, verliep de creatie van de nieuwe Allegris-suite niet zonder uitdagingen, en dit geldt nog meer voor de integratie van de suites in de 747-8-vloot dankzij de unieke opdruk van deze hut in de neus van de 747-8. Het bovendek is zelfs zo delicaat dat Lufthansa de komende twee jaar misschien niet de moeite zal nemen om het uit te rusten met de nieuwe Allegris Business Class-stoel, wat betekent dat passagiers op het hoofddek op gloednieuwe stoelen zullen vliegen en dat degenen die boven zitten, doen met het verouderde business class-product van Lufthansa. Alsof dat nog niet beschamend genoeg was voor Lufthansa, het Duitse luchtvaartmagazine AeroTELEGRAAF meldt ook dat de nieuwe stoelen zo zwaar zullen zijn dat de luchtvaartmaatschappij mogelijk genoodzaakt zal zijn een zwaar contragewicht aan de achterkant van het vliegtuig te installeren, wat de brandstofkosten en de uitstoot zou verhogen.

Lufthansa Technik is een toonaangevende mondiale aanbieder van technische diensten voor vliegtuigen en voert zogenaamde “onderhouds-, reparatie- en revisie”-werkzaamheden (MRO) uit voor luchtvaartmaatschappijen in de hele sector.

©Lufthansa

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert