Goedkoopste vluchten van Frankrijk naar Ierland met Aer Lingus

De luchtvaartmaatschappij Aer Lingus wil de Fransen aantrekken met tot 20% korting op vluchten tussen zeven luchthavens in Frankrijk en Dublin in Ierland.

Tot 18 januari 2022 middernacht biedt de Ierse nationale luchtvaartmaatschappij tot 20% korting op reizen tussen Frankrijk en Ierland tussen 1 februari en 31 mei. Alle aanbiedingen zijn onderhevig aan voorwaarden en beschikbaarheid van stoelen, en alle tarieven zijn inclusief belastingen en toeslagen; de algemene voorwaarden zijn van toepassing”. De Aer Lingus-verbindingen die door de verkoop in januari worden beïnvloed, zijn als volgt:

  • Parijs-CDG – Dublin
  • Mooi hoor – Dublin
  • Lyon – Dublin
  • Toulouse – Dublin
  • Bordeaux – Dublin
  • Marseille – Dublin
  • Nantes – Dublin

Dit is een goed moment om een ​​reis te plannen om Ierland in 2022 te verkennen. Dompel jezelf onder in de geschiedenis en cultuur van de stad Dublin, ga op pad op een epische route langs de Wild Atlantic Way, idyllische baaien en verborgen stranden langs de kust ontdekken, genieten van het warme welkom van de Ieren… In het voorjaar van 2022 beleef je een onvergetelijke vakantie in Ierland „.

Aer Lingus heeft zijn „Boek met vertrouwen“-beleid voor boekingen verlengd tot en met 31 januari 2022 (op vluchten tot en met 30 september 2022), zodat klanten met aankomende boekingen, ongeacht het tarieftype, van hun reisdata wijzigen gratis tot twee uur voor hun reis en zo vaak als ze willen. Voor boekingen gemaakt tussen 1 februari en 30 september 2022 kunnen klanten hun reservering tot zeven dagen voor vertrek wijzigen. De meeste tarieven bevatten ook de mogelijkheid om tot 14 dagen voor vertrek gegarandeerd in te wisselen voor een voucher. Bovendien hebben mensen die een Advantage-, Flex-, Business- of Business Flex-tarief hebben geboekt de mogelijkheid om geld terug te krijgen als ze besluiten niet te reizen.

Om reizen te vergemakkelijken, werkt Aer Lingus samen met: VeriFLY. Door de app te downloaden en de Covid-19-documenten te uploaden die nodig zijn voor hun bestemming, kunnen Aer Lingus-klanten ervoor zorgen dat al hun Covid-19-documenten geldig zijn voordat ze op reis gaan.

Goedkope vluchten van Frankrijk naar Ierland met Aer Lingus 1 Air Journal

© Aer Lingus

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-12-27-les-vols-france-irlande-glises-chers-avec-aer-lingus-5232536.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.