Emirates: een gratis pendeldienst op de luchthaven Tokyo-Haneda

Emiraten zal een nieuwe lanceren gratis pendeldienst voor zijn passagiers economie les landen bij deInternationale luchthaven Tokio Hanedavanaf 1 september.

De shuttle zal vertrekken vanaf Tokyo-Haneda Airport om de belangrijkste stations van de Japanse hoofdstad te bedienen, waardoor een soepele en efficiënte transportoplossing wordt gegarandeerd voor klanten van de Emirati-luchtvaartmaatschappij naar twee belangrijke afleverpunten: het iconische Tokyo Station (TYQ), op de noordelijke ingang van Marunouchi, en bij het bruisende Shinagawa Station (SGS), bij de halte Konan-bus nr. 7.

De nieuwe dienst zal beschikbaar zijn op de charterbusparkeerplaats van Terminal 3 van Tokyo-Haneda Airport, geïdentificeerd door een drieletterige IATA-code van Emirates, waardoor passagiers naadloos boekingen naar hun eindstations kunnen regelen. Bus nummer EK7034 vertrekt om 00:01 uur vanuit Tokyo-Haneda en arriveert om 00:40 uur op Tokyo Station (TYQ). Bus nummer EK7036 vertrekt om 12:01 uur vanuit Tokyo-Haneda en arriveert om 12:30 uur op Shinagawa Station (SGS). In het geval van een vertraagde aankomst van de vlucht wacht de bus tot 01.00 uur lokale tijd de volgende dag om passagiers op te halen en af ​​te zetten op de aangewezen stations.

Deze gratis dagelijkse dienst biedt handige en efficiënte connectiviteit voor Emirates-passagiers, die in bijna 40 minuten of minder naar de centrale punten van Tokio reizen. Een vlotte reis wordt verder verbeterd door doordachte voorzieningen, waaronder gemakkelijk toegankelijke toiletten aan boord”, kondigt luchtvaartmaatschappij Dubai aan.

Emirates: gratis pendeldienst op Tokyo-Haneda Airport 1 Air Journal

© Emiraten

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert