Gastronomie: de beste nieuwe Canadese restaurants, volgens Air Canada

Lucht Canada onthulde de zijne Top 10 jaarlijks Beste nieuwe Canadese restaurants voor 2023, het Japanse restaurant Kappo Sato uit Toronto de felbegeerde eerste plaats bezet.

Onder leiding van chef-kok Takeshi Sato is Kappo Sato een Omakase-restaurant in Kappo-stijl, waar het degustatiemenu volledig voor de ogen van de gasten wordt bereid. Op de tweede plaats, in Whistler, de ultieme skibestemming in de bergen, tilt het weelderige Wild Blue Steakhouse gastronomisch eten naar een hoger niveau met zijn opmerkelijke selectie vlees en zeevruchten. Marilena Cafe & Raw Bar, op de derde plaats, serveert eersteklas zeevruchten in een informele omgeving in Victoria, Vancouvereiland.

Deze ranglijst van Canadese luchtvaartmaatschappijen beloont elk jaar de meest innovatieve restaurants die hun deuren in heel Canada hebben geopend en die buitengewone ervaringen bieden door de kwaliteit van hun producten, hun service en hun gevoel voor culinaire creativiteit. Na 22 jaar bestaan ​​is het de oudste restaurantranglijst van het land. Culinaire visie, kwaliteit van de menu-ingrediënten en teamspirit zijn allemaal elementen waarmee rekening wordt gehouden bij het opstellen van de Top 10-lijst.

Voor 2023 zijn de 10 geselecteerde restaurants geselecteerd door de culinaire criticus en auteur van het boek Het beste nieuwe Canadese kookboekAmy Rosen, die terugkeert naar het programma nadat ze in 2002 en 2003 de allereerste anonieme redacteur was. Tijdens een reis van een maand van het ene eind van Canada naar het andere, at ze incognito maaltijden in meer dan 30 door een groep aangewezen etablissementen van culinaire experts.

De volledige lijst kan worden bekeken in het novembernummer van Air Canada enRoute magazine en online op de website van Best New Canadian Restaurants.

Gastronomie: de beste nieuwe Canadese restaurants, volgens Air Canada 1 Air Journal

Kappo Sato @Air Canada

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert