Finnair start vluchten naar Tartu, Culturele Hoofdstad van Europa 2024

Finnair lanceert het hele jaar door service Tartuin het zuiden van Estland, verbindt de universiteitsstad vanaf 31 maart met Helsinki met twee dagelijkse vluchten, zes dagen per week.

Vluchten verbinden gemakkelijk de meeste Europese, Aziatische en Amerikaanse bestemmingen van Finnair. Vluchten worden ondersteund door het stadsbestuur van Tartu als PSO-verkeer. Tartu is er Culturele hoofdstad van Europa in 2024met meer dan 300 evenementen die plaatsvinden in de stad en het zuiden van Estland in 2024.

Finnair is de enige luchtvaartmaatschappij die in Tartu vliegt. De vluchtduur van Helsinki naar Tartu is ongeveer 40 minuten en vluchten worden uitgevoerd door vliegtuigen ATR. Vluchten naar Tartu vertrekken om 13.50 uur en 23.55 uur vanuit de hub van Finnair in Helsinki en komen respectievelijk om 14.35 uur en 12.40 uur (+1) lokale tijd aan in Tartu. Op de terugreis vertrekken de vluchten om 06.00 uur en 15.00 uur uit de Estse stad en komen ze respectievelijk om 06.40 uur en 15.40 uur aan in de Finse hoofdstad.

De nieuwe diensten zullen de bestaande vluchten van Finnair tussen Helsinki en de Estse hoofdstad aanvullen. Tallinndie momenteel tot tien keer per dag actief zijn.

©ATR-vliegtuigen

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert