Condor volgende winter terug in Agadir

De luchtvaartmaatschappij Condor zal deze winter een nieuwe seizoensverbinding tussen inhuldigen Berlijn En agadiren zullen er sindsdien nog vier opnieuw lanceren Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg En München.

Vanaf 3 november 2023 biedt de Duitse maatschappij elke zaterdag een vlucht aan tussen Berlijn-Brandenburg en de luchthavenAgadir Al Massira, geëxploiteerd door Airbus A320 die plaats biedt aan 24 passagiers in Premium class en 156 in Economy. Vertrek is gepland om 06:50 uur, aankomst om 10:25 uur, retourvluchten vanuit Marokko om 11:40 uur en landen om 17:25 uur (gemiddelde vluchttijd 04:40 uur).

Condor zal zonder concurrentie zijn op deze lijn, wat haar zal markeren terugkeer naar Marokko na de Covid-19 pandemie. Tegelijkertijd zal het vluchten naar Agadir opnieuw lanceren vanaf Frankfurt 1 november (woensdag en zaterdag), van Düsseldorf 2 november (donderdag en zondag), vanuit München ook op 2 november (donderdag en zondag), en vanuit Hamburg op 4 november (maandag en zaterdag).

De dienstregeling van gisteren voor 2023-2024 van de luchtvaartmaatschappij bevat ook vijf routes naar Hurghada in Egypte (vanuit Berlijn, Keulen-Bonn, Neurenberg, Leipzig en Wenen), en één die Berlijn verbindt met Doubai.

Condor terug in Agadir volgende winter 1 Air Journal

©Airbus

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert