Ethiopische Airlines: managementwijziging op het kantoor in Parijs

Aman Wolregiodirecteur vanEthiopische luchtvaartmaatschappijen voor Frankrijk en de Maghreb, neemt na twee jaar afscheid van het kantoor in Parijs. Het wordt vervangen door Mesfin Birutot nu toe algemeen directeur van Ethiopische International Services.

Mesfin Biru trad op 3 juli 1995 in dienst bij Ethiopië en heeft verschillende functies bekleed binnen de Ethiopische nationale luchtvaartmaatschappij, waaronder hoofd distributie, regionaal hoofd van Hong Kong, Canada Manager, directeur Business Planning, directeur Global Corporate Sales, CEO van Guinea Airlines ( in Guinee), CEO van Ceiba Intercontinental Airlines (in Equatoriaal-Guinea), enz. Sinds april 2022 bekleedt hij de functie van Managing Director van Ethiopische International Services.

In zijn vertrektoespraak zei Aman Wole: “ATijdens mijn ambtstermijn heb ik ernaar gestreefd een cruciale rol te spelen in de groei van de luchtvaartmaatschappij in Frankrijk na de opening van routes na de lockdown door Covid-19. We zijn erin geslaagd een aanzienlijk marktaandeel te verwerven, de ontwikkeling van solide partnerschappen met reisbureaus, de opening van een gloednieuw speciaal kantoor aan de Avenue des Champs-Elysées 66, de lancering van een reguliere vrachtvlucht naar Casablanca en het verkrijgen van passagiers- en vrachtvluchtfrequenties naar andere Franse gebieden, in het bijzonder naar Marseille „.

Ik wil graag mijn dank uitspreken aan alle partners in Frankrijk, in het bijzonder APG, onze vertegenwoordiger in Frankrijk, en ATC Aviation Services voor hun waardevolle steun », voegde Aman Wole toe, die het kantoor in Parijs zal verlaten en naar Peking zal verhuizen, waar hij verantwoordelijk zal zijn voor het vasteland van China en Mongolië.

Mesfin Biru @Ethiopian Airlines

 

 

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert