Goede deals voor september: waar te gaan voor minder dan 160 euro, aldus Liligo

Het hoogseizoen loopt langzaam ten einde, maar de zomer is nog niet voorbij. Sommigen kiezen ervoor om in september op vakantie te gaan en zo de zomerperiode te verlengen om te profiteren van een lagere toestroom van reizigers en van aantrekkelijke vliegprijzen.

Dus, waar te gaan in september? De Liligo-zoekmachine geeft tips om er voor minder dan € 160 helemaal tussenuit te gaan, op basis van prijszoekopdrachten uitgevoerd van 1 juli 2023 tot 22 augustus 2023 voor een retourvlucht voor één persoon met vertrek uit Frankrijk tussen 1 en 30 september .

Goede plannen voor september: waar te gaan voor minder dan 160 euro, aldus Liligo 1 Air Journal

@Liligo

In september merkt Liligo dat de prijzen veel voordeliger zijn dan in juli en augustus. Tot de helft van de prijs richting Marrakech, waar voor september een gemiddelde prijs van € 159 voor een retourvlucht wordt weergegeven, vergeleken met € 308 in juli en augustus. Barcelona is de meest betaalbare bestemming met een retourvlucht tegen een gemiddelde prijs van €92 per persoon vanuit Frankrijk met een prijsdaling van 3% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert