Brussels Airlines: “beste lounge van Europa” tijdens de World Travel Awards

De woonkamer HET Zolder van Brussels Airlines ontving voor het vijfde achtereenvolgende jaar de prijs van beste luchtvaartlounge in Europa (Europa’s toonaangevende luchtvaartlounge) tijdens Wereldreisprijzen 2023dit jaar uitgereikt in Batumi, Georgië.

Gelegen in Pier A van de luchthaven van Brussel, HET Zolder is toegankelijk voor passagiers die in Business Class reizen en statushouders van het Miles and More loyaliteitsprogramma. Op dezelfde manier kunnen passagiers die in Economy Class reizen, tijdens de daluren tegen betaling van de lounge genieten.

De lounge is een toevluchtsoord op de luchthaven, waar passagiers comfortabel kunnen werken of ontspannen voordat ze aan boord van hun vlucht gaan en waar ze kunnen genieten van een ruime keuze aan eten en drinken. Zoals bij alle producten van Brussels Airlines ligt de nadruk duidelijk op België: HET Zolder is daarop geen uitzondering, met bijvoorbeeld het aanbod van Belgische bieren, Rombauts-koffie en Neuhaus-chocolaatjes.

​De lounge is in 2018 gerenoveerd en uitgebreid, in samenwerking met Lexus. Genomineerd in de TOP 10 Europese beurzen, HET Zolder van Brussels Airlines en Lexus @ Brussels Airport wonnen de titel tegen:
Air France Lounge @ luchthaven Parijs-Charles de Gaulle – Terminal 2F
British Airways De Concorde Room @ Londen Heathrow Airport
Finnair Platinum Wing op de luchthaven van Helsinki
Lufthansa eersteklas lounges op de luchthaven van Frankfurt
SWISS Alpine Lounge op de luchthaven van Zürich
SWISS First Lounges op de luchthaven van Zürich
Virgin Atlantic Clubhouse @ Londen Heathrow Airport

Brussels Airlines: "beste salon van Europa" bij de World Travel Awards 2 Air Journal

@Brussels Airlines

Brussels Airlines: "beste salon van Europa" bij de World Travel Awards 3 Air Journal

@Brussels Airlines

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert