Aircalin: lancering van een Nouméa-Papeete-lijn via Nandi (Fiji)

Aircalin biedt sinds 6 december een wekelijkse vlucht aan tussen Nieuw-Caledonië en Frans-Polynesië via de Fiji-eilanden (Nandi Airport), elke woensdag gepland.

Na Nouméa-Singapore in juli 2022 breidt deze nieuwe internationale lijn het aanbod van Aircalin uit en opent nieuwe mogelijkheden voor reizigers uit Nieuw-Caledonië, Polynesië en Fiji. Ze reageert ook op “een regionale verankeringsstrategie gericht op het beter met elkaar verbinden van de landen van de Stille Zuidzee en het versterken van de bestaande historische, culturele en economische banden tussen de verschillende archipels“, legt Aircalin, de Nieuw-Caledonische luchtvaartmaatschappij, uit.

De opening van deze nieuwe lijn biedt Polynesische reizigers daarom:
-toegang tot een nieuwe bestemming op slechts 5 uur vliegen: Fiji;
-een tweede wekelijkse verbinding met Nieuw-Caledonië;
-een opening, via Nandi of Nouméa, naar de eilanden in de Stille Oceaan (Vanuatu, Samoa, Tonga) en Australië (Sydney, Brisbane, Melbourne).

Voor Nieuw-Caledoniërs stelt deze nieuwe weg hen in staat om:
-de flexibiliteit krijgen om hun verblijfsduur aan te passen;
– profiteren van een betere toegang tot Noord-Amerika: via bestaande partnerschappen met Air Tahiti Nui en Fiji Airways wordt de toegang van en naar Noord-Amerika verbeterd met de kortste routes om het Amerikaanse continent via Nandi of Papeete te bereiken.

©Aircalin

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert