Air France vernieuwt haar aanbod – voor kinderen

De luchtvaartmaatschappij Air France vernieuwt met de nadering van de vakantie zijn aangeboden attenties aan boord voor de kleine reizigerswat iets is 2 miljoen per jaar om in zijn vliegtuigen te stappen.

In alles cabines voor lange afstanden van het Franse nationale bedrijf, kinderen ontvang een nieuwe doos met spellen van de stewardessen „om plezier te hebben, verhalen te vertellen en te dromen tijdens hun reis of bij thuiskomst“. Deze bestaat uit een beeldje in de vorm van een kleine hond vergezeld van zijn koffer, een vliegtuig in de kleuren van Air France, een startbaan in een puzzel, een activiteitenboek en kleurpotloden. De doos met spellen ontvouwt zich tot een speels decor als een bakkerij en het beeldje draagt ​​een matrozentopje, twee emblematische knipogen naar Frankrijk.

Dit nieuwe doos wordt aan alle jonge reizigers gegeven wanneer de maaltijd aan boord wordt geserveerd. DE kindermenu aangeboden is uitsluitend gemaakt van producten uit de biologische landbouw die vertrekken vanaf de luchthavens van Parijs. Het wordt automatisch voorgesteld voor kinderen van 2 tot 6 jaar; ouder dan 6 jaar kunnen ouders deze tot 24 uur voor vertrek gratis reserveren. “In een ecologisch verantwoorde benadering bevat deze doos geen plastic materialen. Elk stuk is gemaakt van FSC-hout (duurzaam beheerde bossen) of gerecycled papier en karton”.

Air France vernieuwt haar aanbod – voor kinderen 1 Air Journal

©Air France

Air France biedt ook nieuwe attenties aan gezinnen die reizen met een baby (0 tot 2 jaar oud). In alle langeafstandscabines ontvangen klanten een mooie doos van kraftpapier met daarin een „hondje“-knuffel gemaakt van recyclebare, zachte en herbruikbare materialen. In de hutten La Première, Business en Premium Economy wordt deze kit aangevuld met een mooi zakje in de kleuren van Air France en Castéra thermaal water gecertificeerd biologisch en gemaakt in Frankrijk.

Tijdens de reis vermenigvuldigt Air France de speelse attenties voor jonge reizigers. Specifieke maaltijden, spelpakketten, deze hebben ook speciale amusementsprogramma’s: muziek, tekenfilms of initiaties tot meditatie. Een aanbod van 16 jeugdperstitels kan ook worden gedownload via de Air France Play-applicatie. Air France verwelkomt ook kinderen die alleen reizen van 4 tot 17 jaar aan boord van zijn vliegtuigen. Met serveren Kinderen alleen, Air France-personeel begeleidt hen en zorgt voor hun veiligheid. Dankzij de Air France-app kunnen ouders elke stap van hun reis volgen, van het ophalen van de luchthaven tot de landing en aankomst op hun bestemming.

Air France vernieuwt haar aanbod – voor kinderen 2 Air Journal

©Air France

Air France vernieuwt haar aanbod – voor kinderen 3 Air Journal

©Airbus

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert