12 juni 1910 in de lucht: een prachtig spektakel tijdens de bijeenkomst in Parijs

Geschiedenis van de luchtvaart – 12 juni 1910. In deze maand juni 1910 vond de bijeenkomst in Parijs plaats, een luchtvaartwedstrijd waaraan veel piloten deelnamen. De show zal op zondag 12 juni 1910 zo'n twintigduizend mensen aantrekken, allemaal op weg naar Port-Aviation, waar de verschillende evenementen plaatsvinden. Het weer is somber en de omstandigheden zijn niet optimaal, maar ja, de piloten zullen er nog steeds zijn voor deze vierde confrontatiedag.

We zullen dus in de lucht de piloten Ladougne, Didier, Emile Dubonnet, Audemars, Deletang en Chauveau kunnen zien op zoek naar trofeeën waar ze vanaf 14.00 uur om zullen strijden.

Ladougne, Didier en Emile Dubonnet zullen vandaag vooral schitteren in het snelste ronde-evenement en in de hoogteprijs door voor de eerste keer naar 135 meter boven zeeniveau te klimmen. Didier zal een sensatie veroorzaken in de optelling van afstanden (95,165 km) en in het lanceringsevenement (34 2/5 seconden), want voor Emile Dubonnet zal hij met 65,360 km een ​​schitterende prestatie neerzetten in de prijs voor de langste afstand en zal hetzelfde doen bij het optellen van afstanden, waarbij 262,128 km wordt geregistreerd.

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert