Gemakkelijk instappen: biometrie doet zijn intrede in Frankfurt

Frankfurt wordt de eerste Europese luchthaven die volledige biometrische dekking biedt, een nieuwe stap in de voortgang van de digitalisering van de passagiersreis van Fraport.

SITA en Fraport hebben aangekondigd dat ze dit zullen toestaan “aan alle luchtvaartmaatschappijen op de luchthaven van Frankfurt” om gezamenlijk gebruik te maken van de gezichtsbiometrie als identificatiemiddel, Check in heeft instappen in het vliegtuig. Frankfurt wordt de eerste Europese luchthaven die biometrische controlepunten aanbiedt aan alle vliegtuigpassagiers, “voor soepel en stressvrij reizen op de hele luchthaven”. Dankzij de biometrische oplossing Smart Path SITAmogelijk gemaakt door NEC, de gezicht van de passagier wordt de zijne kaart instappen. De passagiers kan zich inschrijven volkomen veilig van tevoren op hun apparaat mobiel via de app biometrisch van Ster Alliantie Of direct Bij incheckkiosk met hun biometrisch paspoort. Het gehele registratieproces duurt slechts enkele seconden.

A keer opgenomen, DE passagiers doorgang door DE punten van controle uitgerust van daar erkenning gezichtsbehandeling zonder hebben heeft presenteren van documenten fysiek. Dit nieuwe technologie wordt al door meer dan 12.000 passagiers gebruikt bij incheckpunten, instapkaartcontroles en boardinggates. Pierre Dominique Prümm, lid van de raad van bestuur voor luchtvaart en infrastructuur bij Fraport AG, zegt dat in “ samenwerking met Lufthansa en Star Alliance-luchtvaartmaatschappijen »het biedt “Deze innovatieve service sinds 2020, een ervaring – met de hulp van SITA en NEC – die nu zal worden uitgebreid naar alle luchtvaartmaatschappijen”. “Wij zijn de eerste Europese luchthaven die alle passagiers contactloos en gemakkelijk reizen biedt met behulp van biometrie. Ons doel voor de komende maanden is om minimaal 50% van alle incheckkiosken uit te rusten, van voorbeveiliging en van de deuren instappen hiermee baanbrekende nieuwe technologie. »

“We hebben ontdekt dat hoe meer we de reis automatiseren van de passagiers In de luchthaven, best Oosten ervaring „onderstreept David Lavorel, CEO van SITA. “ DE punten van biometrische controle versnellen aanzienlijk DE stappen verplicht heeft de luchthaven, geven passagiers hebben meer tijd om te ontspannen vóór de vlucht, in plaats van in de rij te staan. Ons onderzoek leert ons dat wanneer biometrie wordt geïntroduceerd, meer dan 75% van de passagiers deze graag gebruikt. » De biometrische oplossing van SITA maakt gebruik van het biometrische beheerplatform van het bedrijf.NEC digitale identiteit I:Delight, gerangschikt als ’s werelds meest nauwkeurige gezichtsherkenningstechnologie volgens tests door het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology (NIST). Dit betekent dat passagiers die ervoor hebben gekozen om van de dienst gebruik te maken, snel en nauwkeurig kunnen worden geïdentificeerd, zelfs onderweg.

Gemakkelijk instappen: biometrie maakt zijn intrede in Frankfurt 1 Air Journal

©SITA

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert