Aéroports de Paris: grenscontroles verstoord door een computerstoring

A computerstoring getroffen vandaag, om 12.00 uur, grenscontroles op de luchthavens van Parijs Parijs-Charles de Gaulle en Parijs-Orlywat resulteert in langere dan gebruikelijke wachttijden voor internationale passagiers.

Een landelijke storing van de grenspolitie treft momenteel controleposten die vertrekken van en aankomen in Parijs-CDG en Parijs-Orly. Een toename van de wachttijd is te verwachten ‚, kondigde rond het middaguur de manager Paris Aéroport aan op zijn Twitter-account.

Alles is in het werk gesteld om het de reizigers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Waterdistributies zijn aanwezig en agenten zijn ingezet om vragen van reizigers te beantwoorden “, opgegeven aan deAFP een woordvoerder van Paris Aéroport. De storing werd veroorzaakt door een operatie van de interdepartementale digitale dienst, die de informatiesystemen van de administraties coördineert, op het interdepartementale netwerk van de Staat. Rond 14.00 uur werkte het betreffende computersysteem weer.

Op beelden die op sociale netwerken werden geplaatst, was te zien hoe grote rijen passagiers stonden te wachten bij de controles van de luchthaven van Parijs, watertrappelend of zittend op de grond.

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert