Volgens Forbes behoort Air Canada tot de beste werkgevers ter wereld

Lucht Canada werd onlangs erkend door Forbes net zo‘een van de 100 beste werkgevers in de wereld in 2022, in het bijzonder voor zijn MVO-beleid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Volgens het Amerikaanse zakenblad is de Canadese luchtvaartmaatschappij een bedrijf dat lokaal en internationaal uitstekende werkgelegenheid biedt. De 100 beste werkgevers ter wereld voor 2022 werden geselecteerd door middel van onafhankelijke onderzoeken door marktonderzoeksgroep Statista onder ongeveer 150.000 werknemers in meer dan 55 landen. Deelnemers werd gevraagd om werkgevers te beoordelen op verschillende elementen zoals imago, vertrouwen, gendergelijkheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, cultuur en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er werden meer dan een miljoen datapunten geanalyseerd.

Als wereldwijde vervoerder zijn we van mening dat het creëren van een organisatiecultuur die de groei, groei en ontwikkeling van medewerkers bevordert, ons helpt toptalent aan te trekken en te behouden in Canada en de rest van de wereld. zei Arielle Meloul-Wechsler, Executive Vice President en hoofd Human Resources en Public Affairs. Bij Air Canada blijven we verschillende functies vervullen terwijl we ons strategisch plan uitvoeren om ons internationale netwerk, producten en diensten te herstellen, en we zijn erg blij dat we volgens Forbes zijn uitgeroepen tot een van ’s werelds top 100 werkgevers voor de derde jaar op rij. »

Volgens Forbes 1 Air Journal behoort Air Canada tot de beste werkgevers ter wereld

@AirCanada

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert