WestJet bevestigt frequenties tussen Calgary en Londen-Heathrow

Na de aankondiging van de opening van een directe verbinding tussen Calgary en Londen-Heathrow volgend voorjaar, naast:

© Boeing

Na de aankondiging van de opening van een directe link tussen Calgary en Londen-Heathrow volgend voorjaar, naast London-Gatwick die al in bedrijf is, zal het Canadese bedrijf WestJet bevestigt de frequenties van zijn nieuwe transatlantische dienst.

Vluchten tussen de basis in Calgary (Alberta) en Londen-Heathrow worden aangeboden vier keer per week beginnen met 26 maart 2022. In de richting van Calgary naar Londen-Heathrow vertrekken de vluchten op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag, van 26 maart tot 28 oktober 2022. Retourvluchten vertrekken van Londen-Heathrow naar Calgary op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag, van 27 maart tot 29 oktober 2022. Ze zullen worden geëxploiteerd door Boeing 787-9 Dreamliner, die plaats biedt aan 16 passagiers in Business Class, 28 in Premium en 276 in Economy.

Vanaf vandaag kunnen reserveringen worden gemaakt op WestJet.com. „ Dit is een belangrijke stap in het herstel voor onze luchtvaartmaatschappij, die de meeste vluchten vanuit Alberta aanbiedt, aangezien we nieuwe routes opzetten tussen Canada en een van ’s werelds hubs. Zei John Weatherill, commercieel directeur van WestJet.

Met de toevoeging van London-Heathrow Airport aan zijn netwerk in het voorjaar van 2022, zal WestJet zijn basis in Calgary kunnen verbinden met 77 binnenlandse en internationale bestemmingen (inclusief Parijs-CDG, Amsterdam, Dublin en Rome). Het blijft non-stop vluchten aanbieden van Calgary, Vancouver, Toronto en Halifax naar London Gatwick Airport.

WestJet bevestigt frequenties tussen Calgary en London-Heathrow 1 Air Journal

© Boeing

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-12-04-westjet-confirme-les-frequences-entre-calgary-et-londres-heathrow-5232049.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert