Vistara huldigt zijn Delhi – Parijs in

De luchtvaartmaatschappij Vistara lanceerde zijn eerste vluchten tussen Delhi en Parijs, de derde bestemming in Europa na Londen en Frankfurt.

Sinds 8 november 2021 biedt het Indiase privébedrijf twee vluchten per week aan tussen zijn basis in Delhi-Indira Gandhi en de luchthaven van Parijs-CDG, geëxploiteerd door Boeing 787-9 Dreamliner die plaats biedt aan 30 passagiers in Business class, 21 in Premium en 248 in Economy. Na de inaugurele vlucht die op maandag is gelanceerd, is het vertrek gepland op woensdag en zondag om 13:45 uur om aan te komen om 18:40 uur, met retourvluchten die Frankrijk om 21:45 uur verlaten om de volgende dag om 10:30 uur te landen.

Vistara concurreert rechtstreeks met Air France en Air India op deze route, die zal worden geëxploiteerd als onderdeel van de „reisbubbel“ die in juli 2020 tussen India en Frankrijk is opgezet in het licht van de Covid-19-pandemie. Frankrijk heeft India ook gevraagd om extra rotaties tussen de twee landen toe te staan, om aan de toenemende vraag te voldoen.

Vistara CEO Leslie Thng zei in een verklaring: “ Parijs is een van de meest populaire bestemmingen in Europa en CDG is een belangrijke luchthaven voor elke luchtvaartmaatschappij die de regio wil bedienen. Gezien de sterke economische en culturele banden is er een sterke vraag naar directe connectiviteit tussen India en Frankrijk en daarom past Parijs heel goed in ons netwerk. We zijn verheugd om onze wereldwijde aanwezigheid uit te breiden door de beste luchtvaartmaatschappij van India naar Parijs te brengen „.

Vistara is al sinds augustus 2020 aanwezig in Londen en sinds afgelopen februari in Frankfurt. Naast deze drie Europese bestemmingen bedient de luchtvaartmaatschappij een dertigtal steden in India en (exclusief de gezondheidscrisis) Bangkok, Singapore, Dhaka, Kathmandu, Colombo, Male, Doha, Dubai en Sharjah.

De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van 50 vliegtuigen, waaronder vijf Airbus A320, 33 A320neo, vier A321neo, zes 737-800 en twee 787-9; het orderboek omvat 23 A320neo’s, één A321neo en vier extra Dreamliners. Vistara heeft meer dan 29 miljoen klanten vervoerd sinds de start in januari 2015.

Vistara huldigt zijn Delhi - Paris 1 Air Journal in

© Vistara

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-11-10-vistara-inaugure-son-delhi-paris-5231527.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert