Virgin Atlantic codeshare met Korean Air

Maagdelijke Atlantische Oceaan kondigde een nieuwe codeshare-overeenkomst aan met Koreaanse luchtwaardoor klanten meer mogelijkheden krijgen om naadloos naar Zuid-Korea en daarbuiten te vliegen.

De eerste fase van de overeenkomst, die op 25 maart van start gaat, stelt klanten die via Virgin Atlantic boeken in staat rechtstreeks naar de luchthaven te reizen van Incheon, in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel. Tegen juni zullen klanten vanuit Seoul kunnen overstappen naar verschillende bestemmingen in de hele wereld JapanDE Vietnam, Hongkong, Australië en de Nieuw-Zeeland.

De codeshare met Korean Air is een eerste stap op weg naar de toetreding van Virgin Atlantic tot Seoul en zou het netwerk van de luchtvaartmaatschappij in Azië moeten versterken. Vanaf mei worden de diensten naar Shanghai, China hervat, naast een uitgebreide codeshare met Indigo in heel India en daarbuiten.

Korean Air is een van de oprichters van de alliantie Luchtteam, waar Virgin Atlantic zich eerder deze maand bij aansloot. Leden van de Virgin Atlantic Flying Club kunnen genieten van SkyPriority-services in Seoul Incheon, waaronder priority check-in, bagageafhandeling en boarding. „We zijn verheugd om een ​​codeshare met Korean Air te initiëren, omdat we weten dat dergelijke overeenkomsten onze klanten veel voordelen opleveren“aldus Juha Jarvinen, chief commercial officer van Virgin Atlantic. “Als een van Azië’s toonaangevende luchtvaartmaatschappijen kunnen klanten van Virgin Atlantic profiteren van haar uitgebreide routenetwerk, dat meer keuze zal bieden in Azië en Australazië. “Ons lidmaatschap van SkyTeam, waarvan Korean Air een van de oprichters is, vergroot de voordelen voor onze klanten nog verder. Onze Flying Club-leden kunnen genieten van SkyPriority-voordelen op zowel London Heathrow als Seoul Incheon, en miles verdienen en inwisselen op het netwerk van Korean Air. »

Virgin Atlantic in codeshare met Korean Air 1 Air Journal

©Virgin Atlantic

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert