Vietnam Airlines en Singapore Airlines komen steeds dichterbij

Luchtvaartmaatschappijen Vietnamese luchtvaartmaatschappijen En Singapore Airlines (SIA) een memorandum van overeenstemming getekend om hun positie te versterken zakelijke samenwerking tussen de twee bedrijven.

Aanvankelijk waren de nationale bedrijven respectievelijk gevestigd in Hanoi-Noi Bai En Ho Chi Minh-stad-Tan Son Nhaten op de luchthaven van Singapore-Changi onderzoekt de mogelijkheden van overeenkomsten van code delen, „om een ​​betere verbinding tussen Vietnam en Singapore mogelijk te maken“. Deze overeenkomsten kunnen mogelijk worden uitgebreid naar andere bestemmingen die door SIA worden bediend, aldus een persbericht van laatstgenoemde. De twee bedrijven zullen ook verkennen andere gebieden van zakelijke samenwerking waarschijnlijk meer waarde en opties bieden aan hun klanten. De heer Pham Minh Chinh, premier van de Socialistische Republiek Vietnam, en dr. Tan See Leng, minister van Mankracht en tweede minister van Handel en Industrie van Singapore, woonden de uitwisseling bij van het memorandum van overeenstemming dat werd ondertekend tijdens de Vietnam-Singapore Business Forum op 10 februari 2023.

Vietnam Airlines en Singapore Airlines hebben al meer dan 20 jaar een partnerschap, hoewel de eerste lid is van de alliantie Luchtteam en de tweede van Sterren Alliantie.. „Met de versoepeling van de internationale grensbeperkingen in 2022, zijn de twee luchtvaartmaatschappijen op zoek naar mogelijkheden om hun bilaterale samenwerking uit te breiden om kwaliteitsservice te bieden aan hun klanten die tussen Vietnam en Singapore reizen.“

Volgens Le Hong Ha, voorzitter en CEO van Vietnam Airlines, “nWe zijn verheugd deze overeenkomst te sluiten met onze vertrouwde partner Singapore Airlines, een van ’s werelds toonaangevende luchtvaartmaatschappijen. Singapore is al jaren een van de belangrijkste markten voor Vietnam Airlines. We hopen onze gezamenlijke capaciteiten in veel zakelijke gebieden van ons bedrijf te benutten en zo een naadloze ervaring voor onze gewaardeerde klanten te bieden. Dit MoU zal ook een solide basis vormen voor ons toekomstige partnerschap en een krachtig herstel van de pandemie. „.

Goh Choon Phong, voorzitter en CEO van Singapore Airlines, voegde toe: “ Singapore Airlines en Vietnam Airlines hebben gevestigde netwerken die elkaar kunnen ondersteunen om de connectiviteit tussen de twee ASEAN-landen en belangrijke markten over de hele wereld te verbeteren. Deze win-winovereenkomsten zullen onze klanten meer opties en meer waarde bieden, economische groei ondersteunen en initiatieven ondersteunen die toeristische activiteiten vergemakkelijken. „.

Vietnam Airlines en Singapore Airlines komen dichterbij 1 Air Journal

©Olivier Nilsson

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert