Verenigde Staten: 4 vakbonden voor cabinepersoneel organiseren dinsdag een stakingspiket bij verschillende luchtvaartmaatschappijen

De vakbonden van Stewardessen Ruim 100.000 stewardessen in de Verenigde Staten vertegenwoordigen zeggen dat het piket dat dinsdag gepland staat de grootste stewardessenactie in de luchtvaartgeschiedenis zal zijn.

Meer dan tweederde van de Amerikaanse stewardessen is momenteel in contractonderhandelingen. Overeenkomsten met andere groepen, waaronder piloten, zijn onlangs afgesloten door diverse Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. De stewardessen zeggen nu dat het hun beurt is. In een door Kera News aangehaald persbericht beweren deelnemers dat CEO's van luchtvaartmaatschappijen zichzelf bonussen en incentives gaven “Wij verwachten en eisen ons eerlijke aandeel.”

De protesterende agenten werken vooral voor transporteursAmerikaanse luchtvaartmaatschappijen in Fort Worth, Dallas, VerenigdvanAlaska Airlines. In meer dan dertig steden in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Guam zijn informatieve piketten gepland, die de vluchten of dienstregelingen niet zullen onderbreken.

Verenigde Staten: 4 vakbonden voor cabinepersoneel organiseren dinsdag een stakingspiket bij verschillende luchtvaartmaatschappijen 1 Air Journal

@American Airlines

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert