United Airlines landt in Dubai, deelt codes met Emirates

De luchtvaartmaatschappij United Airlines ingehuldigd zijn nieuwe verbinding tussen New York En Doubaiwaar hij mee instemde codeshare met Emirates is eindelijk geactiveerd.

Ruim zeven jaar na vertrek Doubaihuldigde het Amerikaanse bedrijf op 28 maart 2023 zijn nieuwe dagelijkse dienst tussen Newark Vrijheid en de luchthaven van de Verenigde Arabische Emiraten, geëxploiteerd door Boeing 777-200ER die plaats biedt aan 50 passagiers in Polaris Business class, 24 in Premium Plus, 46 in Economy Plus en 156 in Economy (276 stoelen). Vertrek vanuit New York is gepland om 22.15 uur met aankomst de volgende dag om 19.40 uur (vluchttijd 13.25 uur), retourvluchten vertrekken vanuit Dubai om 2.15 uur en landen dezelfde dag om 9.15 uur ( vluchttijd 14.50 uur). United Airlines concurreert op deze route alleen rechtstreeks met Emirates Airlines (naar JFK en Newark).

Bij United zetten we ons in om ons netwerk uit te breiden en te verbeteren om onze klanten de beste toegang tot bestemmingen over de hele wereld te bieden en hen tegelijkertijd een uitzonderlijke reiservaring te bieden. zei Patrick Quayle, senior vice-president van wereldwijde netwerkplanning en allianties bij United, in een verklaring. “ Onze nieuwe service tussen New York/Newark en Dubai, evenals onze nieuwe samenwerking met Emirates en flydubai, maken het voor onze klanten nog gemakkelijker om naar Dubai te reizen of om over te stappen op een van de honderden bestemmingen die worden aangeboden door onze partners in heel Afrika , het Midden-Oosten en Azië „.

United Airlines landt in Dubai, deelt codes met Emirates 1 Air Journal

© Emiraten

De samenwerking die afgelopen augustus werd aangekondigd tussen het bedrijf van Sterren Alliantie En Emiraten luchtvaartmaatschappijen werd onmiddellijk geactiveerd, waardoor Emirates-klanten gemakkelijker toegang hebben tot een grotere keuze aan bestemmingen in de Verenigde Staten. Ze kunnen vliegen naar „drie van de grootste zakencentra van het land“, Chicago, Houston Of san franciscoen maak eenvoudig verbinding met een uitgebreid netwerk van binnenlandse punten in de Verenigde Staten (meer dan 150 steden) op door United uitgevoerde vluchten.

Evenzo plannen Emirates-klanten in de Verenigde Staten reizen voorbij Doubai „hebben een groot aantal keuzes“, waaronder vele unieke bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Centraal-Azië en het Indiase subcontinent; ze kunnen de services van United gebruiken om via dezelfde drie hubs gemakkelijk over te stappen op door Emirates uitgevoerde vluchten naar Dubai.

Emirates staat ook haar leden toe Hemelwaarts om mijlen te verdienen en in te wisselen op alle vluchten in het wereldwijde netwerk van United.

Adnan Kazim, commercieel directeur van Emirates, zei: We zijn absoluut verheugd om dit historische partnerschap met United te activeren en onze voetafdruk in de Verenigde Staten aanzienlijk uit te breiden. Het uitgebreide netwerk van United in Noord- en Zuid-Amerika zal ons helpen onze klanten over de hele wereld meer keuze te bieden. wereld, en voldoen aan de vraag uit alle segmenten, waaronder vakantiegangers, VFR, zakenreizigers en studenten die nu naadloos kunnen aansluiten van en naar een breder netwerk van meer dan 150 binnenlandse punten „.

Emirates en United hebben een interline overeenkomst waarmee passagiers gemakkelijk een ruimere keuze aan bestemmingen in Amerika kunnen bereiken buiten de Verenigde Staten. Emirates-klanten kunnen kiezen uit tientallen andere bestemmingen in Canada, Mexico, het Caribisch gebied en Midden- en Zuid-Amerika, terwijl ze genieten van gemakken zoals de eenvoud van vluchtroutes op een enkel ticket en vlotte verbindingen via de drie hubs (Chicago, Houston en San Francisco).

Emirates vliegt momenteel naar 12 steden in de VSevenals vijf anderen CanadaBij MexicoBij Brazilië en in Argentinië : Boston, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, Miami, New York-JFK, Newark, Orlando, San Francisco, Seattle, Washington, plus Mexico City, Toronto, Sao Paulo, Rio de Janeiro en Buenos Aires

United Airlines landt in Dubai, deelt codes met Emirates 2 Air Journal

©AJ / Emirates / Boeing

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert