Heropen EU: een uniek informatieportaal om Europese reizigers te helpen

Geconfronteerd met de wanordelijke terugkeer van reisbeperkingen binnen de landen van de Europese Unie (EU), zal de Europese Commissie:

© EU-vervoer

Geconfronteerd met de wanordelijke terugkeer van reisbeperkingen binnen de landen vanEuropeese Unie (EU), herinnert de Europese Commissie eraan dat ze een informatieportaal online heeft gezet met de naam EU heropenen om Europese burgers te helpen tijdens hun reizen.

Zo vereisen Portugal, Ierland, Cyprus, Letland, Italië, Griekenland en Oostenrijk nu een negatieve test voor alle bezoekers, inclusief gevaccineerden, uit de EU. Denemarken, Finland en Zweden zullen het de komende dagen eisen. Sommige landen eisen een negatieve PCR-test van minder dan 72 uur, andere accepteren PCR en antigeen… Kortom, we zijn ver verwijderd van de door de Europese Commissie aanbevolen harmonisatie van gezondheidsmaatregelen.

Om reizigers te helpen hun weg te vinden, biedt Re-open EU de Benodigde informatie om in alle veiligheid te bewegen EU-lidstaten en in andere Europese landen. Tijdens deze vakantieperiode biedt het portaal Europese burgers betrouwbare informatie die: voortdurend bijgewerkt, om het vrije grensoverschrijdende verkeer van personen in de EU te garanderen. Het biedt met name informatie over de verschillende maatregelen die zijn genomen, waaronder quarantaine- en testvereisten voor reizigers, het digitale Covid-certificaat van de EU en mobiele tracking- en waarschuwingstoepassingen.

De lidstaten hebben ermee ingestemd het platform te gebruiken en het grote publiek zo spoedig mogelijk vóór de aanvang van de nieuwe maatregelen in werking treden. Re-open EU is toegankelijk als website en applicatie om op je smartphone te installeren.

Heropen EU: een uniek informatieportaal om Europese reizigers te helpen 1 Air Journal

@ Rome-Fiumicino

365 dagen per jaar houdt Air-Journal u gratis op de hoogte. Ondersteun de site met een donatie, neem deel aan de ontwikkeling ervan!
Ik doe een donatie


https://www.air-journal.fr/2021-12-26-re-open-eu-un-portail-dinformation-unique-pour-aider-les-voyageurs-europeens-5232513.html

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert