BOC Aviation bestelt 80 Airbus A320neo-familie

De leasemaatschappij BOC Luchtvaart kondigde maandag een vaste bestelling aan voor 80 Airbus, waaronder tien A321XLR50 A321neo en 20 A320neowaardoor het orderboek op 453 Europese vliegtuigen komt.

Aangekondigd op 11 april 2022 door de dochteronderneming van Bank of China, bevat de vaste bestelling geen leveringsdatum. Ze werd geprezen door Robert Martin, CEO van BOC Aviation: “ We zijn er trots op onze langdurige relatie met Airbus, met wie we al meer dan 26 jaar samenwerken, voort te zetten. „, verklaarde hij. “ Dit is de grootste bestelling die we ooit hebben geplaatst en zal het totale aantal Airbus-vliegtuigen dat sinds onze oprichting is gekocht op 546 brengen. Dit onderstreept ons blijvende vertrouwen in de A320neo-familie vanwege zijn betrouwbaarheid en operationele efficiëntie en weerspiegelt de populariteit van het vliegtuig bij onze klanten en luchtvaartmaatschappijen. We kijken ernaar uit om onze klanten voortdurend te voorzien van dergelijke brandstofefficiënte en technologisch geavanceerde vliegtuigoplossingen. „.

Christian Scherer Airbus Chief Commercial Officer en hoofd van Airbus International, voegden in hetzelfde persbericht toe: “ Airbus bedankt BOC Aviation voor zijn niet aflatende vertrouwen en steun voor de A320neo-familie met zijn grootste bestelling ooit „. Deze grote, langetermijnorder voor nog eens 80 vliegtuigen is een geweldig bewijs van de blijvende waarde van onze producten met één gangpad van een van ’s werelds toonaangevende verhuurders, BOC Aviation. We prijzen zijn visie en vooruitziende blik bij het veiligstellen van toekomstige leveringsposities van deze meest gewilde activa in het segment met één gangpad, nu en op de langere termijn. „.

Eind februari 2022 zal de A320neo-familie in totaal meer dan 7900 bestellingen van meer dan 120 klanten. Sinds Airbus zes jaar geleden in dienst is getreden, heeft Airbus meer dan 2.100 opnieuw ontworpen vliegtuigen met één gangpad afgeleverd, „die hebben bijgedragen aan een besparing van 10 miljoen ton CO2“.

BOC Aviation bestelt 80 Airbus A320neo familie 1 Air Journal

©Airbus

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert