Air Canada lanceert een zomer Montreal – Amsterdam

De luchtvaartmaatschappij Lucht Canada zal deze zomer een nieuwe seizoensdienst aanbieden tussen Montreal En Amsterdamzijn tweede richting de Nederlandse stad.

Van 2 juni tot 14 oktober 2023 zal de Canadese nationale luchtvaartmaatschappij vijf vluchten per week aanbieden tussen haar basis in Montréal-Pierre Elliott Trudeau en de luchthavenAmsterdamSchiphol, geëxploiteerd door Boeing 787-8 Dreamliner die plaats biedt aan 20 passagiers in Business class, 21 in Premium en 214 in Economy. Vertrek is elke dag behalve donderdag en zondag om 22.10 uur, aankomst de volgende dag om 11.00 uur, retourvluchten vanuit Nederland elke dag behalve maandag en vrijdag om 14.00 uur en landing om 15.30 uur.

Air Canada zal de concurrentie aangaan met Air Transat en KLM Royal Dutch Airlines op deze route, de tweede naar Amsterdam. Ze landt er al elke dag vanaf Toronto Pearsongeconfronteerd met dezelfde twee concurrenten.

We blijven een sterke vraag naar reizen naar Europa zien en kijken ernaar uit om onze service uit te breiden en nieuwe non-stop service toe te voegen tussen Montreal en Amsterdam voor de zomer van 2023. zei Mark Galardo, Senior Vice President – Network Planning en Revenue Management bij het bedrijf. Sterren Alliantie. “ Aangezien we deze zomer tot twee keer zoveel dagelijkse vluchten tussen Canada en Amsterdam aanbieden vanaf twee van onze hubs, hebben onze klanten aan beide zijden van de Atlantische Oceaan verschillende handige keuzes om deze twee landen te bezoeken en te verkennen. Klanten kunnen met een gerust hart hun reis plannen en boeken. We kijken ernaar uit hen aan boord te verwelkomen „.

Deze nieuwe Air Canada-route vanuit Montreal „versterkt zijn positie als de belangrijkste transatlantische luchtvaartmaatschappij die de stad bedient, die het grootste aantal bestemmingen en beschikbare stoelen biedt, naast het vormen van een belangrijke aanvullende economische verbinding tussen de twee steden, dankzij de vrachtcapaciteiten van de Dreamliner”.

Air Canada lanceert zomer Montreal – Amsterdam 1 Air Journal

©AirCanada

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert